Bærekraftskamper

Alle våre 15 hjemmekamper i Eliteserien vil fronte hvert sitt bærekraftmål gjennom året

Annonse:

I løpet av årets 15 hjemmekamper ønsker vi å løfte frem ett bærekraftmål i hver kamp.

Målet er å kunne bruke kampene våre som en arena til å formidle de viktige budskapene bærekraftmålene har, og samtidig gi enforståelse til folk på hva du der hjemme kan gjøre knyttet til hvert bærekraftmål. 

Vi vil knytte opp en eller flere samarbeidspartnere som skal være kampsponsor til hver kamp, og da samtidig fronte bærekraftmålet til kampen opp mot det bedriften selv gjør i sin virksomhet. Vi vil også koble på spillerne våre som kan insipere deg der hjemme til hva du kan gjøre for å bedre etterleve de enkelte bærekraftmålene. 

I løpet av en sesong vil vi da kunne fronte alle FNs bærekraftmål og samtidig knytte de opp til hva hver enkelt person kan bidra med i sin hverdag. Dette vil gi bedriftene i vårt sponsornettverk en god mulighet til å fronte det gode arbeidet de selv gjør opp mot FNs bærekraftmål samtitig som det vil inspirere deg der hjemme til hva du kan gjøre. 

Vi vil utover sesongen planlegge hviket mål som passer til hvilken kamp, men første hjemmekamp er allerede tildelt bærekarftmål 1.

Les mer om hvert bærekraftmål her, ettersom kampene spilles:

Hjemmekamp 1, 16. mai - bærekraftmål 1

Hjemmekamp 2, 27. mai - Bærekraftmål 3

Hjemmekamp 3, 13. juni - Bærekraftmål 7

Hjemmekamp 4, 24. juni - Bærekraftmål 4

Hjemmekamp 5, 4. juli - Bærekraftmål 2

Hjemmekmap 6, 18. juli - Bærekraftmål 8

Hjemmekamp 7, 21. juli - Bærekraftmål 11

 

 

Annonse fra Eliteserien: