Partnerlivet - Mobit

Denne gangen presenterer vi Mobit Drammen, en lokal forhandler som er totalleverandør fra A til Å - innen Mobil og IT for bedrifter. De kan bistå med alt din bedrift trenger av utstyr, service og tjenester.

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Vi er stolte sponsorer med blå hjerter, som ønsker å støtte våre lokale helter på Marienlyst. Samtidig som vi helst benytter ressurser fra sponsorpoolen for at vi skal kunne gi enda mer tilbake til Godset.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • Det har vært en herlig reise fra start. Vi har alltid følt oss sett og ivaretatt av administrasjonen og samarbeidspartnere. Selvsagt må man by litt på seg selv for å skape relasjoner, men er man med på mange aktiviteter blir man fort kjent.

Hvilke aktiviteter har dere vært med på?

  • Jeg kan med hånda på hjertet si at vi har vært med på det aller meste. Bortekamper, Hjemmekamper, SIF-lunsjer, Sommerfest, Julebord, Kick-Off, SIF-golf. Men favorittene er selvsagt Bardøla, Rebusene og Kieltur – helt rått opplegg!

Jo mer vi sponsorer benytter hverandre, jo mer kan alle gi tilbake til Godset.

— Jeaneth Aspeholen, Mobit Drammen

Hvordan har dere opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • God energi, godt samhold og et helt unikt Miljø. Vi er veldig glade i Godset-familien vår. Og setter stor pris på alle relasjonene vi har bygget i nettverket.

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Bortsett fra alle gode venner, relasjoner og ikke minst minner, så har vi med årene sett stor verdi av å benytte hverandres ressurser og tjenester. Jo mer vi sponsorer benytter hverandre, jo mer kan alle gi tilbake til Godset.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected].

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med Mobit Drammen.

    Annonse fra Eliteserien: