Partnerlivet - LEARN

Denne gangen presenterer vi LEARN Trafikkskole. LEARN er regionens største og beste trafikkskole, og har som mål at elevene skal forlate med mer kunnskap enn bare det som skal til for å få et førerkort!

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Godset er en investering styrt av hjertet! Det er vel 90% hjerte og 10% hode.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • Vi kom inn i 1997. Da tok vi bronse i serien sammen med Jostein Flo og Lasse Olsen. En god start på et langt og godt vennskap!

Hvilke aktiviteter har dere vært med på?

  • Vi har vært med på Bardøla i mange år, diverse turer, julebord og mange SIF-lunsjer. Dessuten er vi opptatt av å være kampsponsor hvert år, delta på ulike kampanjer og i det hele tatt delta både fysisk og økonomisk.

Godset er en investering styrt av hjertet! Det er vel 90% hjerte og 10% hode.

— Geir Cato Kristiansen, LEARN Trafikkskole

Hvordan har dere opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • Det er mange trivelige og gode mennesker, og veldig sosialt. Miljøet og atmosfæren er helt unikt, hvor alle er hjertelig velkommen. Rune Martinsen & Co byr på seg selv og får oss til å føle oss spesielle.

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Det er mange i nettverket som velger LEARN til motorsykkelførerkort, tilhenger til bil og andre ting vi leverer. Dessuten har vi fått ny revisor i Deloitte gjennom nettverket, og ulike leverandører til ulike formål.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected]

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med LEARN Trafikkskole.

Annonse fra Eliteserien: