Partnerlivet - Seltor

Denne gangen presenterer vi Seltor. Seltor Gruppen AS er en av Norges eldste entreprenørbedrifter lokalisert i Viken, Vestfold og Telemark og Oslo.

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Selv om Seltor som bedrift er 86 år gammelt selskap 2023, er vår region i Drammensområdet(Buskerud) relativt ung- stiftet 2016. Vi ser Strømsgodset med sitt velrennomerte sponsorat som en perfekt arena til å feste et grep om regionen rundt Drammen. Stifte nye bekjentskaper som igjen kan med sitt nettverk velge å ta kontakt med oss.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • En meget hyggelig opplevelse hvor SIF med sin administrasjon har mange morsomme og sosiale aktiviteter. Pluss mange herlige opplevelser på Gamle Gress med sine hjemmekamper.

Vi ser Strømsgodset med sitt velrennomerte sponsorat som en perfekt arene til å feste et grep om regionen rundt Drammen.

— Jan-Frode Eng, Seltor AS

Hvilke aktiviteter har dere vært med på?

  • Vi er med på det meste! SIF-lunsjer, bortetur, Vestlia, julebord, rebus og selvfølgelig alle hjemmekamper!

Hvordan har du opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • Veldig positivt. En gruppe firmaer med bredt markedsfeste i mange sektorer. Det er dog viktig selv å være aktiv i B2B utover SIF sine arrangementer.

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Seltor jobber nå med flere av aktørene i sponsoratet.
    Blant annet Oxer Eiendom AS, Drammen Liftutleie AS, Em-Teknikk AS, AWN, Abseo, Kaffepunkt og flere. Videre håper vi å få flere underleverandører inn i prosjektene etter hvert.

Vi oppfordrer alle som ikke har snakket med oss om å ta kontakt for en hyggelig kaffeprat på Landfalløya 105.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected]

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med Seltor.

Annonse fra Eliteserien: