Partnerlivet - Buskerud Begravelsesbyrå

Denne gangen presenterer vi Buskerud Begravelsesbyrå, et tradisjonsrikt begravelsesbyrå i Drammen som har bistått lokale familier i over 50 år.

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

 • For oss handler det om å tørre å være synlige i lokalsamfunnet som vi er en del av. Vi jobber i en bransje som alle, på et eller annet tidspunkt i livet, kommer til å ha behov for, men for mange er død og begravelse "tabu" helt frem til man selv opplever tap og sorg. Vi håper at ved å sponse dødballene til Strømsgodset kan vi være med på å ufarliggjøre bransjen og tematikken død.
  Vi viser at selv gravferdskonsulenter kan ha glimt i øyet og være interessert i fotball, akkurat som alle andre. Forhåpentligvis er det også med på å senke terskelen for å spørre om det man lurer på. Vi er trivelige folk som gjerne svarer på spørsmål, eller bare lytter til det du måtte ha å fortelle. Ved å tørre å snakke om døden, skaper vi også gode samtaler om livet. 

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

 • For oss har det vært helt fantastisk å bli en del av sponsornettverket til Strømsgodset. Vi har blitt tatt imot med åpne armer av både klubb og samarbeidspartnere.
  Strømsgodset er veldig gode på å skape samhold og relasjoner på tvers av bedrifter og bransjer. I sponsornettverket har vi funnet flere som har hjulpet oss med å levere både produkter og tjenester, og vi har hatt mange gode og dype samtaler om livet og døden. Det er overraskende hvor mange som tar initiativ til slike samtaler bare man åpner opp for det. 

I sponsornettverket har vi funnet flere som har hjulpet oss med å levere både produkter og tjenester, og vi har hatt mange gode og dype samtaler om livet og døden.

— Aleksander Kollen, Buskerud Begravelsesbyrå

Hvilke aktiviteter dere har vært med på?

 • Vi er med på alle aktivitetene som arrangeres for sponsornettverket, og vi er selvfølgelig også tilstede på alle hjemmekampene. Av aktiviteter vi har vært med på kan jeg trekke frem turen til Vestlia på Geilo som et av de store høydepunktene.
  Nå nylig deltok vi på partnerrebusen hvor vi fikk besøke flere partnerbedrifter rundt om i Drammen, og neste helg reiser vi på bortetur til Sandefjord for å hente hjem tre poeng!

 

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

 • I tillegg til å ha fått et nært og godt forhold til Strømsgodset og deres sponsorer, har vi gjennom vårt samarbeid med klubben virkelig fått underbygget vår lokale tilknytning til byen.
  Som begravelsesbyrå i Drammen i over 50 år har vi blitt en viktig del av lokalsamfunnet, og den posisjonen har vært viktig for oss å befeste i konkurranse med nye byråer som kommer til byen.
  Vi var veldig spent på tilbakemeldingene etter at det ble kjent at et begravelsesbyrå sponset dødballene, men det har utelukkende vært positivt. Det er tydelig at mange har fått med seg vårt samarbeid med klubben.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected]

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med Buskerud Begravelsesbyrå.

Annonse fra Eliteserien: