Partnerlivet - Digital Opptur

I denne serien vil vi presentere noen av partnerne i Strømsgodset. Først ut er Joakim Bjugn i markedsføringsbyrået Digital Opptur Drammen. En sosial og sprudlende fyr som ofte er å se både på kamper, SIF-lunsjer og turer!

Annonse:

Digital Opptur kom inn som sponsor i bronseklubben i 2022, bare noen måneder etter at de hadde etablert selskapet. Fra januar 2023 har de vært laugsmedlem. Selskapet tilbyr tjenester innen blant annet sosiale medier, digital annonsering, SEO, influencer marketing, innholdsrådgivning og tekst. 

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Det enkle svaret på det, er at vi ønsket å få tilgang til nettverket i sponsorpoolen. Men for min del er dette todelt. Jeg er genuint interessert i fotball og hva som skjer i Godset. Så hvorfor ikke kombinere det med utvikling av eget selskap! 

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • Som helt ny i nettverket kan det nok oppleves som litt tungt fordi alle kjenner alle. Men Selim, Rune og de andre er flinke til å inkludere nye partnere. Man blir fort kjent!

Hvilke aktiviteter dere har vært med på?

  • Gjennom året har vi vært med på alle SIF-lunsjene, tur til Vestlia, sommerfest, rebusløp, Kiel-tur, bortetur til Hamar, julebord og ikke minst turen til Marbella. Det er stort sett jeg og kollega Marcus som er med på aktivitetene. Jeg tror kontinuitet er viktig. Det er de samme folkene du møter i nettverkssammenheng som du møter på kamp på søndag. 

Vi gikk ut av 2022 med avtaler med høyere verdi enn vi brukte av kroner inn i sponsoratet det året.

— Joakim Bjugn, Digital Opptur
Hvordan har du opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • Jo lenger du er i nettverket, og jo mer du er med på av nettverksaktivitetene, desto bedre kjent blir du med de andre aktørene. Etterhvert som du opparbeider nærere relasjoner, ser du hvordan du best kan hjelpe dem rundt deg. Det handler ikke alltid om å selge tjenestene sine for enhver pris!

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Man kan ikke forvente avkastning av et nettverkssamarbeid fra første stund. Det er viktig å stå i det over tid. Vi gikk ut av 2022 med avtaler med høyere verdi enn vi brukte av kroner inn i sponsoratet det året. Det samme regner vi med å klare for 2023. Så vi ser helt klart verdien av dette.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected] 

R5C26907.jpg
Rune Marthinsen (SIF), Selim Emeci (SIF), Joakim Bjugn (Digital Opptur), Marcus Saastad Hansen (Digital Opptur) og Magne Jordan Nilsen (SIF)

 

Annonse fra Eliteserien: