Mette Adamsen - Los & Co

Partnerlivet - Los & Co Drammen

Denne gangen presenterer vår partner på kreativitet og grafisk design, Los & Co Drammen. Los & Co er et marketingbyrå som hjelper sine kunder å bygge både brand og bunnlinje, ved å kombinere forretningsforståelse og kreativitet.

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Vi sponser Godset fordi vi ser verdien av å være en del av et stort og engasjert nettverk. Strømsgodset står også for en rekke verdier som vi kjenner oss igjen i og ønsker å være med på å styrke. I tillegg er vi stolte av både Drammen og Strømsgodset. Det er også en av Drammens mest kjente merkevarer, noe som også gir oss en faglig utfordring.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • Det har vært fint – sponsornettverket til Godset er en aktiv, engasjert og inkluderende gjeng, som heier på hverandre.

Hvilke aktiviteter dere har vært med på?

  • Vi forsøker å få med oss det aller meste, så vi har vært med på både Geiloturer, borteturer, SIF-lunsjer og julebord. Nå gleder vi oss til Kiel i oktober!
    I tillegg er det viktig for oss å bruke kampbillettene våre og støtte opp om laget, så vi stiller på stort sett hver eneste hjemmekamp.

Hvordan har du opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • Som sagt så er det er en aktiv, engasjert og inkluderende gjeng, som heier på hverandre.

Vi sponser Godset fordi vi ser verdien av å være en del av et stort og engasjert nettverk. Strømsgodset står også for en rekke verdier som vi kjenner oss igjen i og ønsker å være med på å styrke.

— Mette Adamsen, Los & Co Drammen

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Vi har et tett og godt samarbeid med noen av sponsorene, men kan sikkert bli enda flinkere til å benytte oss av nettverket. Vi har en del spennende prosjekter på gang, som vi håper å kunne presentere på SIF-lunsjer utover høsten!

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected]

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med Los & Co Drammen.

 

Annonse fra Eliteserien: