Mobit Drammen

Mobil og IT for bedrifter

Om Mobit Drammen

Mobit Drammen er totalleverandør på alt innenfor Mobil og IT. Og vi bistår bedrifter med kommunikasjonstjenester, samhandlingstjenester, operatørtjenester, IT, møterom, nettverk, support, service, mobil, PC og tilbehør.

Mobit Drammen sitt mål er å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner med tilbehør, hjemmekontor, hodesett, PC med oppsett, til møteromsutstyr og IT driftssystemer. Ikke
minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen.

Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og et stort knippe kompetente leverandører innen alle produktkategorier. Vi kan tilby fiber fra Telenor, Altibox og Global Connect. I tillegg har vi operatørtjenester fra Telenor og Nortel. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy en løsning for din bedrift. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Det er noe alle kunder gir tilbakemelding om. Og vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste, både lokalt og i hele Norge.

Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og tiden fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Hvorfor vi er partner i Strømsgodset

Fordi vi er blå og vi digger å være endel av sponsorpoolen!

FAKTA

Last ned logo

Mobit Drammen