Partnerlivet - Energihuset

Denne gangen presenterer vi Energihuset, et tverrfaglig rådgivningsfirma med spisskompetanse innen energi. Energihuset har fokus på at bærekraft og miljø skal være lønnsomt både på kort og lang sikt.

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

  • Som lokal Drammens-bedrift er det naturlig for oss å støtte Godset.
    Klubben har vært og er en hjørnestein i byen vår, både i forbindelse med viktigheten av å ha en klubb på øverste nivå i Norge, men også det sosiale arbeidet Godset gjør utover toppidretten. Vi er stolte av å kunne bidra i dette arbeidet.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

  • Vi har blitt kjent med spennende bedrifter og mennesker i nettverket. For oss har det vært viktig å benytte nettverket til å knytte nye relasjoner.

Hvilke aktiviteter dere har vært med på?

  • Vi forsøker å stille på alle aktiviteter som arrangeres.

Det er lærerikt å bli kjent med mennesker fra andre bransjer, hvordan de jobber og hvordan de tenker.

— Henning Andersen, Energihuset

Hvordan har du opplevd nettverket i Godset-poolen?

  • Det er mange hyggelige mennesker og spennende bedrifter i nettverket. Det tar tid å bli kjent med alle og man må ha et langsiktig perspektiv på et slikt engasjement.

 

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

  • Først og fremst har vi utvidet vårt nettverk, men selvfølgelig har vi også fått nye kunder og blitt kunde hos andre partnere. Det er lærerikt å bli kjent med mennesker fra andre bransjer, hvordan de jobber og hvordan de tenker.

Ønsker du å se på muligheten for å bli en del av distriktets beste nettverk? Ta kontakt med salgssjef i Strømsgodset Selim Emeci på tlf; 922 17 811 eller e-post; [email protected].

Klikk deg inn her hvis du ønsker å ta kontakt med Energihuset. 

Annonse fra Eliteserien: