Før kampen: SIF - RBK

Her er alt du trenger for å gjøre deg klar til morgendagens hjemmekamp mot Rosenborg.

Annonse:

Vi har skapt mange minner i hjemmekampene mot Rosenborg gjennom årenes løp. Her er et klippe av disse minnerike bildene, akkompagnert av Håvard Lilleheies evige slager «Samma for meg bare Godset vinner».


I morgen kommer de igjen på besøk på Marienlyst, til det som blir den 17. runden i årets eliteserie. Her følger litt tall og fakta foran morgendagens kamp:

  • Lars-Jørgen Salvesen er eneste utespiller i Strømsgodset, og en av åtte utespillere totalt i Eliteserien som har spilt samtlige 1440 minutter så langt i år. Han er eneste angrepsspiller på lista.
  • Viljar Myhra er en av sju målvakter med samme antall minutter.
  • Foran søndagens kamp er Nico Mickelson og nevnte Salvesen i faresonen for karantene. Begge står med tre gule kort på de 16 første kampene, og må sone ved neste advarsel.
  • Med spilletid i morgen vil Lars Vilsvik spille sin kamp nummer 323 for Strømsgodset, og vil med det mangle sju kamper for oppnå det magiske tallet 330, som ingen har nådd i Strømsgodsets historie.
  • Mikkel Maigaard (9), Moses Mawa (8) og Johan Hove (8) nærmer seg alle tosifret antall mål for Strømsgodset. I dagens tropp er det kun Lars Vilsvik (27), Lars-Jørgen Salvesen (11) og Kristoffer Tokstad (10) som har bikket den milepælen.

Forrige helg tok vi også en grundig gjennomgang av tall og fakta etter de 16 første rundene. Den saken kan du lese her.

Inn mot kampen har vi også tatt en prat med hovedtrener Henrik Pedersen, kaptein Mikkel Maigaard og angriper Lars-Jørgen Salvesen. «Salve» står med ti målpoeng på de 16 første kampene, men gjerne skulle hatt flere fulltreffere. Med hele fem stolpeskudd så langt denne sesongen, flest i Eliteserien, har han stor tro på at det er lite som skal til for at det løsner ordentlig.

Se hele innslaget med Salve her.


Henrik Pedersen gleder seg til det han opplever som en lærerik kamp og en mental, fysisk og taktisk test.

Se intervjuet vi gjorde med Henrik to dager før kamp her.


Etter lørdagens økt tok vi så en prat med kapteinen. Se intervjuet her.


Tidligere denne uka forlenget vi også kontrakten med stoppertalentet Sondre Fosnæss Hanssen. Gulskogen-gutten har definitivt fått sitt gjennombrudd på A-laget denne sommeren.

Sondre har gått på Rødskog skole, han har gått på Gulskogen skole og han har til de grader gått gradene i Strømsgodset. Det har vært litt av reise fra det første møtet med SIF-huset til der han står nå – som fast på A-laget i Eliteserien og med nysignert proffkontrakt ut 2022.

Se vårt intervju med 19-åringen i forbindelse med forlengelsen her.


Kampen har avspark klokken 18:00 og sendes på TV Norge, Eurosport Player og dplay.no

Annonse fra Eliteserien: