Salvesen: – Gleder meg til å kjøre på

Lars-Jørgen Salvesen er offensiv og optimistisk foran høstsesongen. Se intervju med Godset-spissen her.

Annonse:

Til helgen ruller Eliteserien igjen etter landslagspausen. Strømsgodset tar i mot Rosenborg på Marienlyst søndag kveld og Salvesen virker knalltent foran oppgjøret.

24-åringen er i det hele tatt positiv og ser frem til høstjakta i Eliteserien.

– Vi er på riktig vei. Vi har et veldig ungt lag med rekordmange debutanter og hele pakka.  Jeg tror det er naturlig at vi svinger og varierer litt. Det må vi regne litt med, men alt i alt er vi rett vei. Vi jobber på og det ser utrolig spennende ut, sier lysluggen.

– Jeg gleder meg veldig til de siste 14 kampene. Vi har en utrolig kul og spennende spillestil og måte å tenke fotball. Vi er ikke redde for å feile. Som Henrik ofte sier: Vi må tørre å av og til se dumme ut for å klare det som er ganske ekstremt.  Jeg ser på det som skjer med optimisme og gleder meg bare til å kjøre på de neste 14 kampene, fortsetter han.

Se hele innslaget med Salvesen her:


Selv står han med fire scoringer, seks assists, fem stolpeskudd og 1440 minutter i beina. Han har vært på banen for Strømsgodset i samtlige minutter i første halvdel av sesongen, som eneste offensive spiller i Eliteserien. Det er imponerende med tanke på hvor mye han løper og hvor mange smeller han gir og får.

– Jeg føler, som sikkert alle tenker, at jeg har scoret litt for få mål. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg hadde scoret flere, men føler jeg har bidratt med å lage en del mål, jeg har en del assist og har skaffet 2-3 straffer, jeg har vært mye med i det oppbyggende spillet og av og til tredje sist på ballen. Jeg har vel også flest stolpeskudd i ligaen med fem stykker. Jeg jobber og kriger og gjør mitt beste i hver kamp, men håper selvfølgelig å score mer. Det føles som det er lite som skal til for at det løsner skikkelig, sier den hardtarbeidende SIF-spissen.

Annonse fra Eliteserien: