- En mental, fysisk og taktisk test

Hør hva Henrik Pedersen har å si foran søndagens hjemmekamp mot Rosenborg.

Annonse:

Henrik Pedersen gleder seg stort til å komme i gang igjen etter sesongens første landslagspause. I en sesong der kampene har kommet jevnlig og tett er det en uvant følelse å gå to uker uten eliteseriekamp, men det har også hatt sine fordeler.

Man har fått tid til å jobbe godt på feltet, noe som har hørt til sjeldenhetene i 2020, samtidig som de aller fleste av spillerne har fått noen fortjente fridager etter en intens første halvdel av sesongen.

– Etter Brann-kampen fikk de først en fysisk innsprøytning, før de fikk noen dager fri. Etter det har vi trent forholdsvis mye og intensivt i løpet av uken og forberedt oss til å møte Rosenborg, forteller Henrik Pedersen.

Samtidig har noen av våre spillere vært på landslagssamlinger. Mens Sondre Fosnæss Hanssen (G19-landslaget), Sebastian Pop og Fredrik Pedersen (begge G18) har vært på treningssamlinger med sine landslag, gjorde både Johan Hove og Nico Mickelson en god figur for U21-landslaget mot Nederland tirsdag.

Henrik fulgte naturligvis kampen med argusøyne, og roser både sine to gutter og resten av det norske mannskapet.

– U21-andslaget spilte en god kamp mot Nederland, og det kan vi alle sammen være stolte av.

Nå ser man frem mot søndagens hjemmekamp, som også blir Åge Hareides første kamp som Rosenborg-trener. Henrik omtaler den kampen som en mental, fysisk og taktisk kamp som blir lærerik for våre unge spillere.

– Jeg håper og tror vi ser et like modig lag som vi har gjort i den siste perioden. Det blir en fysisk krevende og spennende kamp, og spiller for spiller møter vi en av de beste troppene i ligaen. Det blir en lærerik kamp for våre unge gutter, og en kamp hvor vi vil vise alt vi kan.

Se hele intervjuet med Henrik her.


Annonse fra Eliteserien: