Endringer i støtteapparatet

Darren Arnott, Aaron Horne, Anders Rønning og Erik Walcott går ut av støtteapparatet rundt vårt A-lag.

Annonse:

Før jul ble det annonsert at både Håkon Wibe-Lund, Bjørn Petter Ingebretsen og Kjetil Lundebakken forlater Strømsgodset etter henholdsvis 7, 17 og 16 år i klubben. Se egne saker om de tre i lenkene til høyre.

Også Darren Arnott, Aaron Horne og Anders Rønning går ut av vårt trenerteam etter at deres kontrakter utløp ved nyttår. Også analytiker Callum Gough, som stort sett har jobbet fra England, er ferdig i sin rolle.

Darren Arnott har vært assistenttrener i Strømsgodset de siste to sesongene, og har under BP og Wibe fått stort ansvar på treningsfeltet og hatt en viktig rolle i vårt trenerapparat. 36-åringen fra Scarborough takker nå for seg etter to innholdsrike år i klubben.

- Jeg vil takke alle spillere, støtteapparat, ansatte og selvfølgelig våre fantastiske supportere for to flotte år. Vi har kjempet våre kamper, og alle burde være stolte av seg selv for sine bidrag. Jeg ønsker klubben og spillerne alt godt og håper å se dem fortsette å utvikle seg, sier Darren.

_BEH1736Web Kamp 18.09.2022 SIF Kristiansund.jpg
Foto: Børre E. Helgerud

Aaron Horne kom til Strømsgodset foran 2020-sesongen og har vært vår fysiske trener de siste tre årene. Under blant annet krevende covid-forhold har Aaron lagt ned mye tid og innsats for å monitorere treningsbelastning og sørge for god innfasing til spill etter skader og sykdom. Neste stopp for Aaron er nå Ulsteinvik og Hødd, som rykket opp til OBOS-ligaen forrige sesong.

- Det har vært tre spesielle år. Jeg flyttet hit to uker før korona-nedstengningen, da vi ble bedt om å holde avstand fra hverandre, men under den tiden fikk jeg en nær tilknytning til både supportere og laget vårt. Hver sesong har vært forskjellige fra den forrige, der 2022-sesongen startet med bare fire spillere som ikke var syke, men hver sesong har også hatt resultater og minner som jeg vil huske for alltid. Jeg ønsker supporterne og laget lykke til i 2023 - dere gjør klubben spesiell, sier Aaron, som ønsker å rette en spesiell takk til spillergruppa, både tidligere og nåværende spillere, samt Dag Vidar Kristoffersen, som var delaktig i at han valgte å komme til Strømsgodset fra Leeds foran 2020-sesongen.

5-EIR08664Web Aaron Horne.jpg
Foto: Børre E. Helgerud

Anders Rønning har vært i Strømsgodset fem sesonger, der han de siste fire årene har vært A-lagets keepertrener. Han kom først til klubben som keepertrener i utviklingsavdelingen foran 2018-sesongen, før han ble tatt opp til A-laget som en del av Bjørn Petter Ingebretsen trenerteam året etter. De siste fire sesongene har han jobbet tett med spesielt Viljar Røsholt Myhra og Morten Sætra, som har vært en del av vårt keeperteam gjennom hele denne perioden.

- Jeg har hatt en fin tid i klubben, både i utviklingsavdelingen og med A-laget, og ønsker å takke for at godt samarbeid med både støtteapparatet og spillergruppa. En spesiell takk går også til keeperne, som har hatt god utvikling i klubben de siste årene, sier Anders.

BEH06266 Anders Rønning.jpg
Foto: Børre E. Helgerud

Endringer hos Drammen Sportsklinikk gjør også at det blir en endring i vårt fysioteam, og Erik Walcott takker for seg som en del av vårt støtteapparat. Han har sammen med hovedfysioterapeut Tom Arild Wike og Filip Snincák utgjort vårt fysioteam de siste to sesongene.

- Erik har hatt fin utvikling de siste årene, og gjort en god jobb. Han er en dyktig fysioterapeut, og har også vist lederskap på en god måte. Nå gjør vi en endring som gjør at Erik går over i en annen rolle, mens det kommer inn en ny fysioterapeut i teamet i Strømsgodset, sier Tom Arild.

Det jobbes i skrivende stund med å fylle rollene i teamet rundt vår nye hovedtrener Jørgen Isnes, og vi håper å ha mest mulig klart når A-laget setter i gang sin sesongoppkjøring onsdag 11. januar.

Takk til Darren, Aaron, Anders, Erik og Callum for innsatsen de har lagt ned for Strømsgodset, og vi ønsker dem alle lykke til på veien videre!

Annonse fra Eliteserien: