Fremje VVS AS er ny partner i Bronseklubben

Fremje er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen VVS, klimateknikk og slokkeanlegg. Nå er de klare for Strømsgodsets Bronseklubb i 2023

Annonse:

«Dette betyr mye for oss» Ordene kommer fra Daglig Leder i Fremje, Kim-André Kristiansen som sammen med kollegaene Håkon Halleby og Ellen Kristine Ellertsen startet Fremje for knappe to måneder siden. Det er kanskje ikke så rart at det betyr så mye, både Kim-André og Håkon har nemlig hatt sesongkort på Marienlyst i mange år og Håkon har for lengst sikret årets sesongkort og betalt medlemskapet sitt i Godsetunionen. Både Håkon og jeg har nok alltid hatt et ønske eller en drøm om å kunne støtte Strømsgodset, og det at vi får muligheten allerede i år er helt spinnvilt, men også utrolig hyggelig avslutter Kim-André, som får støtte av både Håkon og Ellen Kristine. Sistnevnte er fra Asker, men gutta er helt sikker på at årets sesong er alt som skal til for å få Ellen Kristine til å bli ihuga SIF-patriot også. 

Vi har blitt begeistret over alt SIF bidrar med i lokalsamfunnet

— Håkon Halleby

Et godt sted å gjøre seg synlig på

Det er flere grunner til at Fremje allerede etter to måneder ønsker å ta del i SIFs partnerprogram.

-Vi har blitt begeistret over alt SIF bidrar med i lokalsamfunnet forteller Håkon, som ramser opp både Strømsgodsets tilbud for eldre gjennom gåfotballen,Gatelagstilbudet for rusmiddelavhengige og Blåtimen som er et et kjent konsept for de fleste barn og og unge i regionen. Vi ønsker å gjøre vårt for at byen vår har et Strømsgodsetlag i eliteserien, for vi vet hva SIF kan bety og betyr for så utrolig mange. Det er helt åpenbart at vi som nyetablert bedrift har et markedsføringsbehov, og for oss er Marienlyst stadion det ideelle stedet for profilering. Partnerpoolen til SIF er imponerende både i mangfold og størrelse, det er mange her vi har interesse av å bli enda bedre kjent med. 

«Fremje AS er en sinnsykt kul og offensiv bedrift. Det er så rått å kline til i så tidlig fase og bli med i vårt nettverk. Dette er en enorm tillitserklæring til både SIF, og SIFs partnernettverk forteller Selim Emeci i markedsavdelingen. Fremje er også den tredje bedriften på Strømsø Torg 4 som går inn i vårt nettverk. Fra før av har vi Manpower som gikk inn i bronseklubben tidligere i år og Digital opptur som i år er å finne i SIF-lauget og på drakta. Og vi husker vel alle hvor de starta da de gikk inn i fjor? Avslutter Emeci med et lurt smil og hinter til at Digital Opptur gikk inn som relativt nyetablert bedrift våren 2022 i Bronseklubben og endte i Lauget samme år. 

Vi gleder oss utrolig mye til å bli bedre kjent med Fremje og håper alle tar de hjertelig godt i mot! 

fremje-horisontal-hvit-mørkblåbg.png

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.04.2023, oppdatert: 19.04.2023
Skrevet av: Godset media