Bilia Drammen fortsetter i Gullklubben!

Bilia Drammen er autorisert forhandler av Volvo, BMW, MINI og skal i løpet av kort tid bli et representasjonspunkt for Xpeng. Nå er de klare for nok et år i SIFs gullklubb.

Annonse:

Bilia Drammen har vært trofast SIF-Sponsor siden 2008. Den gangen for snart 20(!) år siden gikk Bilia inn i Bronseklubben, men det er i Gullklubben den herlige gjengen fra Lierstranda har funnet seg til rette i og blir assosiert med. 

«Dette er vår viktigste avtale». Ordene kommer fra John Skjelvaag, plassjef for Volvo. Han får bekreftende nikk fra sine kollegaer Frode Mørch (Plassjef BMW) og Ulf Vatne (Regionsjef Fleet Sales)

Det kan om mulig fremstå rart for en bilforhandler å omtale samarbeidsavtalen med en fotballklubb som den viktigste, men tallenes tale gir et ganske åpenbart og godt svar.

Nettverk og tilstedeværelse

Bilia Drammen gjorde nemlig øvelsen med å telle over hvor mange kunder de hadde i SIFs partnernettverk og fasiten visste seg å være bedre enn forventa. «Det er tøffe tider i bransjen vår og vi ble utfordret på å evaluere alle våre kommersielle avtaler. Da vi gikk gjennom kundeporteføljen vår og kobla antall kunder mot SIF-nettverket ble det klinkende klart for oss at denne avtalen er viktig for Bilia» Avslutter Skjelvaag

To flotte Volvoer plassert utenfor SIFs partnertreff på Vestlia
To flotte Volvoer plassert utenfor SIFs partnertreff på Vestlia

«Den beste historien, som jeg har fortalt noen ganger er da vi for flere år siden skulle presentere Volvos XC90 på Bardøla» (Bardølatreffet har vært et av SIFs viktigste partnertreff siden 1999) forteller Ulf Vatne, og fortsetter. «I det jeg kjørte opp på tunet, var det en av de andre sponsorene som så meg komme kjørende fra vinduet sitt. Han heiv på seg jakka og bestilte bilen før jeg omtrent rakk å åpne døra» ler Ulf, før han legger til. «Det er alle disse møtepunktene og mulighetene som SIF legger til rette for som er så viktige for oss.

Trioen fra Bilia er samstemt om viktigheten av å være til stede og opplever møteplassen Strømsgodset har skapt som det viktigste for næringslivet i Drammen. Men det handler også om det å være fysisk tilstede å jobbe med relasjoner i et bilmarked som har blitt mer og mer digitalisert.

Samfunnsengasjert

Bilia Drammen har også engasjert seg i flere av Strømsgodsets bærekraftsprosjekter. Ved flere anledninger har de donert overskuddet fra «hjulskiftedagene» til SIFs gatelagog årlig øremerkes midler til SIFs damelag og satsing på jenteløftet.

«Jeg blir ekstra stolt av klubben vår når jeg ser hvor mye Strømsgodset betyr for så mange forskjellige mennesker» Sier Frode Mørch. «Det er så mange grunner til å være glad i SIF. Det er åpenbart det sportslige, men jeg tenker også på alt klubben gjør for utsatte grupper gjennom gatelagsprosjektet og blått hjerte, og ikke minst satsingen på Like Muligheter og etableringen av Jenteløftet». For oss i Bilia så er det med en ordentlig stolthet at vi kan være med å legge til rette for at Strømsgodset kan drive med det gode arbeidet både på og utenfor banen»

Selim Emeci takker Bilia for deres enorme støtte gjennom 17 år og gleder seg til fortsettelsen. Biliagjengen er jo nesten limet i nettverket vårt. Det er liksom noe som mangler dersom ikke trioen Frode, John og Ulf er med på treff og de tilfører oss masse gjennom deres gode humør og kameratslige væremåte. Vi er naturligvis utrolig takknemlige for at Bilia fortsetter i Gullklubben, det tar vi på ingen måte for gitt, så nå skal vi jobbe beinhardt i 2024 for at Bilia og alle sponsorer får enda mer glede og nytte av sponsoratet.

6709.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: