BDO gir 25 000 kroner

- BDO er opptatt av Drammen og da må alle som bor her ha det bra, spesielt barna. Derfor ønsker vi å bidra ekstra til Blått Hjerte nå før jul, sier regionsleder i BDO Buskerud Kåre Rødsæteren.

Annonse:
"Blått Hjerte" er et samarbeid mellom Strømsgodset, Redd Barna Drammen og Kirkens Bymisjon. BDO har siden oppstarten av Blått Hjerte vært en aktiv part i samarbeidet. Gjennom hele sesongen har de blant annet gitt bort billettene sine til bruk for barn og familier som normalt ikke hadde hatt råd til å gå på kamp. BDO har et brennende hjerte for Drammen og for at de som vokser opp her skal ha det bra:

- Vi tenker vekst og utvikling for Drammen, og vil at det skal være attraktivt å bo her. Da må det settes enda mer fokus på temaet "barn som vokser opp i fattigdom". Drammen topper statistikken over andel barn som vokser opp i fattigdom. Dette er ikke en problemstilling vi klarer å løse alene, men gjennom Blått Hjerte og alle andre gode initiativ som finnes, kan vi sammen bidra, sier regionsleder i BDO Buskerud, Kåre Rødsæteren.

Årets julegave til Blått Hjerte

I tillegg til sitt faste samarbeid med Blått Hjerte har BDO valgt å gi hele 25 000 kroner til Blått Hjertes julegaveaksjon. Dette kan bidra til mye glede hos barn og unge før jul i Drammen. Kåre forklarer hvorfor de ønsker å bidra ekstra nå rundt jul:

- Jula en tid hvor vi stopper opp og tenker litt på andre enn oss selv. Det er en tid for gave, hygge og sosialt samvær, og da er det viktig å inkludere alle. Vi er alle en del av ett samfunn - og ingen lenker er sterkere enn det svakeste leddet. Alle er tjent med et samfunn med mindre ulikhet, derfor ønsker vi å bidra til at flere får en så normal jul som mulig. 

Strømsgodset setter stor pris på engasjementet og bidraget fra vår samarbeidspartner:

- Fattigdomsproblematikken berører folk. En bedrift som BDO har helt siden Blått Hjerte startet opp tatt en tydelig posisjon med et ønske om å bidra her. De ser viktigheten av å inkludere alle i et samfunn og å løfte frem problematikken som dessverre er stor her i Drammen. Vi kan ikke gjøre alt, emn vi kan gjøre noe, og enda mer når vi har med oss så gode partnere på disse initiativene. Jeg vet at pengene kommer godt til nytte i tiltakene som både Redd Barna Drammen og Kirkens Bymisjon gjør nå før jul, sier leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund.

Ønsker du å bidra til en litt bedre jul for barn i Drammen kan du også bidra via vår juleaksjon på vipps "Blått Hjerte Juleaksjon" vipps-nummer: 723008

PS. GodsetUnionen bidro fredag med 10.000 kroner til aksjonen. Fantastisk at våre lojale supportere også engasjerer seg i denne saken. Tusen takk for bidraget!

Annonse fra Eliteserien: