20211016-BEH05062 Web Godset damelaget

Mawa Sesay i EM-troppen

Mawa Sesay, som var sterkt delaktig da J17-landslaget kvalifiserte seg til EM, er nå også tatt ut i troppen som reiser til Bosnia-Hercegovina i begynnelsen av mai.

Annonse:

Mawa er en av nøkkelspillerne på vårt damelag, og scoret også to av målene da vi slo Hallingdal 5-1 på bortebane i serieåpningen i 3. divisjon på mandag. Totalt står hun med ni mål på seks seriekamper i blått, siden damelagets inntreden i seniorfotballen i august i fjor.

I samme periode har hun notert seg for elleve kamper med flagget på brystet. I fjor ble det seks kamper og to mål for J16-landslaget, og så langt i år har hun spilt fem kamper og scoret ett mål for J17.

Målet kom i 2-0-seieren over Sverige, der jentene sikret en plass i EM-sluttspillet i Bosnia-Hercegovina i mai. Der møter de Spania, Frankrike og Finland i gruppespillet. Kampene spilles henholdsvis 3., 6. og 9. mai.

De to beste i hver gruppe går videre til semifinalene som spilles 12. mai. Finalen spilles i Sarajevo 15. mai. EM fungerer også som kvalifisering til VM som arrangeres i India fra 11. til 30. oktober. VM-plassene går til de to finalelagene og vinneren av playoff-kampen mellom de to tapende semifinalistene. Playoff-kampen spilles 15. mai. 

Vi gratulerer Mawa med uttaket og ønsker lykke til i EM!

Hele J17-troppen til EM-sluttspillet:

Maria Sandvik, Viking
Mia Hambro Svendsen, Røa
Mathilde Eidissen Karlsen, Medkila
Tilja Ellingsen, Klepp
Anna Lervik, Aafk Fortuna
Vilde Hulaas Grøseth, Rosenborg
Sarah Martinussen, Medkila
Signe Gaupset, Brann
Mawa Sesay, Strømsgodset
Cille Nilsen, Avaldsnes
Kamilla Melgård, Lyn
Pia Grinde-Hansen, Øvrevoll Hosle
Ingrid Rame, Klepp
Madelen Eid, Aafk Fortuna
Amalie Isabell Taraldsen, Stabæk
Tuva Henriksen, Lyn
Ida Mortensen Natvik, Avaldsnes
Ragnhild Eikeland Skage, Fyllingsdalen
Mina Bell Folland, Arna-Bjørnar
Linneah Rene Henriquez Rasmussen, Haugesund

Annonse fra Eliteserien: