Ny derbyseier for rekruttene

I forkant av lørdagens A-kamp ble det spilt et junior-Ælv Klassiko på Consto Arena. Den kampen vant våre rekrutter hele 5-0.

Med det forsterker de utviklingsavdelingens allerede imponerende statistikk mot våre brune erkerivaler. G19 slo dem 13-0 på Marienlyst i den lokale G19-serien i slutten av mai, G15 slo dem 2-1 borte i starten av juni, G16 slo dem 4-1 hjemme halvannen uke senere - før G15 slo dem 4-1 borte og G16 slo dem ut av NM med 10-4 sammenlagt over to kamper.

Tidligere denne måneden slo vi dem 5-1 borte i den nasjonale G14-serien - og nå ble det altså 5-0-seier på bortebane i den nasjonale G18-serien. Det med fire spillere som holdt G16-alder i startoppstillingen, og ytterligere to som kom inn fra benken.

Gabriel Kringen ga oss ledelsen etter halvspilt 1. omgang, og like før pause doblet Chrisander Sørum ledelsen til 2-0.

Ti minutter etter pause økte Chrisander så til 3-0, før Fredrik Finnøy på elegant vis satte inn vårt fjerde fra skrått hold etter 65 minutter. Åtte minutter før slutt fastsatte innbytter Marko Farji sluttresultatet til 5-0.

Det gjør at vi nå ligger på 2. plass med fire seire og ett tap på de fem første kampene. Fredrikstad, som vi slo ut av NM for halvannen uke siden, ligger ett poeng foran oss med en kamp mer spilt.

Tap i 3. divisjon

I går, dagen etter seieren over MIF, var det enda en ny kamp for rekruttlaget da Ørn Horten sto på motsatt banehalvdel i Norsk Tipping-ligaen. Det ble tøft for våre unge fremadstormende, og Ørn vant til slutt 4-1 på Marienlyst.

Vår redusering kom med en frisparkscoring fra Albert Thorsen to minutter før full tid.

Laget mot MIF på lørdag (4-3-3): Viktor Ingebretsen - Mathias Bruusgaard, Sondre Moe, Didrik Tvenge, Elias Lindahn - Jørgen Bukten, Noah Barbati, Adrian Selliah - Gabriel Kringen, Chrisander Sørum, Fredrik Finnøy.

Innbyttere: Jonas Sunne Andersen, Henning Myrvang, Varon Gosal og Marko Farji.

Laget mot Ørn Horten på søndag (4-3-3): Morten Sætra - Casper Svendby, Yves Vaage, Andreas Nyhagen, Varon Gosal - Jonas Therkelsen, Christian Aasheim, Kreshnik Krasniqi - Gabriel Kringen, Dilawar Ahmadzay, Marko Farji.

Innbyttere: Albert Thorsen 36 min. for Gabriel Kringen, Noah Barbati 3 min. for Kreshnik Krasniqi og Mathias Bruusgaard 3 min. for Andreas Nyhagen.