G19 til semifinale

G19 tok seg i går videre til semifinalen i NM etter 2-0-seier mot Sarpsborg 08 - og er for andre året på rad i semifinale både i NM og i nasjonal serie!

Annonse:

I august tok vi oss videre til semifinale i OBOS Nasjonal U19 etter 7-2-seier sammenlagt over Aalesund, og i går sikret samme lag semifinaleplass også i NM med 2-0-seier borte mot Sarpsborg 08.

OBOS Nasjonal U19 spilles i et såkalt Champions League-format, først med grupper med fire lag der de to beste går videre til kvartfinale. I alle rundene spilles det doble oppgjør. Etter å ha kommet på 2. plass i vår gruppe, bak Odd og foran Vålerenga og Start, ble Aalesund motstander i kvartfinalen.

I det første oppgjøret på Color Line Stadion ga Samuel Silalahi (bildet) oss ledelsen etter en time. Hjemmelaget utlignet sju minutter før slutt, men på overtid sørget Henning Myrvang for at vi tok første stikk med 2-1-seier.

Hjemme på Marienlyst tok vi en tidlig ledelse og så oss aldri tilbake. Scoringer fra Sigurd Dystland, Navend Mashoud Ahmad (2), Kevin Lacle og Samuel Silalahi, samt et selvmål, sørget for 6-0-seier og kontrollert avansement til semifinalen.

Der venter HamKam. Semifinaleoppgjørene spilles på Marienlyst torsdag 21. september og på Briskeby torsdag 26. oktober. I den andre semifinalen møtes Molde og Odd.

I NM slo vi Storm 12-0 på bortebane og ROS 13-1 på hjemmebane i de to første rundene, før det ble 4-1-seier borte mot Fredrikstad i 16-delsfinalen og 4-2-seier hjemme mot Stabæk i 8-delsfinalen.

I gårsdagens kvartfinale scoret Adrian Selliah og Samuel Silalahi hvert sitt mål og sørget for 2-0-seier på Sarpsborg stadion. Nå venter Viking på bortebane i siste hinder før det som kan bli vår første finale i G19-NM siden 2015. I den andre semifinalen spiller Rosenborg hjemme mot HamKam.

Dersom vi enten vinner NM eller går videre til finalen i OBOS Nasjonal kvalifiserer vi oss også til det skandinaviske mesterskapet i Marbella i månedsskiftet november/desember, slik vi gjorde med 2. plass i nasjonal serie i 2021.

Fire hjemmekamper igjen for Team SIF

Team SIF kjemper for å holde plassen i PostNord-ligaen, og befinner seg med åtte kamper igjen av sesongen fem poeng bak Brann 2 trygg plass. Nettopp Brann er forøvrig motstander på bortebane i siste serierunde.

Fire av de gjenstående kampene spilles hjemme på Marienlyst, den første allerede førstkommende mandag. Vi håper flest mulig tar turen for å støtte Team SIF i jakten på fornyet spill i 2. divisjon i sesonginnspurten.

Kampene spilles slik:

Mandag 18. september kl. 16.00: Strømsgodset 2 - Ull/Kisa
Mandag 2. oktober kl. 15:15: Strømsgodset 2 - Levanger
Tirsdag 24. oktober kl. 19:00: Strømsgodset 2 - Kvik Halden
Lørdag 4. november kl. 13:00: Strømsgodset 2 - Alta 

Annonse fra Eliteserien: