G18 videre til semifinale

G18-laget er videre til semifinale i nasjonal liga etter å ha slått Vålerenga 8-2 sammenlagt i kvartfinalen.

Vi avslutter Elvefestivalen med hjemmekamp for A-laget mot Jerv på søndag, og på felt A, B, F, G og H er det 50 kroner for alle barn. Kjøp billett her.

Kvartfinalen ble spilt over to kamper, der den første ble spilt på Intility Arena i forrige uke.

Der ga Dilawar Ahmadzay oss ledelsen etter fire minutter, før hjemmelaget utlignet kort tid etterpå. Adrian Selliah ga oss deretter ledelsen på nytt like før pause, før et selvmål og en scoring fra Keerat Singh Mann sørget for 4-1 og et meget godt utgangspunkt for returoppgjøret.

Det oppgjøret ble spilt på Marienlyst i går, og få sekunder ut i kampen sørget Dilawar Ahmadzay nok en gang for en tidlig ledelse. Spissen vant ballen fra VIF-forsvaret og satte inn 1-0 på egenhånd i kampens første minutt.

Keerat la så på til 2-0 etter en drøy halvtime, og like etter økte Albert Thorsen ledelsen til 3-0. Vålerenga reduserte til 3-1, men seks minutter før hvilen økte Dilawar til 4-1 med sin tredje scoring over disse to oppgjørene.

I den andre omgangen ble det ingen scoringer, og vi er dermed videre til semifinalen i Nasjonal G18 etter 8-2-seier sammenlagt.

Videre til semifinale er også Molde, Lillestrøm og Stabæk. Vinneren av turneringen kvalifiseres til skandinavisk mesterskap i Marbella i månedsskiftet november/desember - en turnering der vi var én av Norges tre representanter i fjor.

Vi gratulerer G18-laget med avansementet, og gleder oss til semifinale!