Brødre signerte proffkontrakt

Mathias (18) og Tobias Fjeld Gulliksen (15) signerte fredag sin første proffkontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Det er alltid ekstra hyggelig når talentfulle lokale gutter har gjort seg fortjent til sin aller første proffkontrakt med Strømsgodset. Brødrene Mathias og Tobias Fjeld Gulliksen fra Konnerud har vokst opp med en drøm om å spille for byens stolthet, og de har alltid sett opp til de store gutta nede på Marienlyst. Nå er de selv ett skritt nærmere Godset-drømmen.

Pappa Knut Anders og mamma Gry-Ellen var med da sønnene signerte på hver sin toårskontrakt på klubbhuset fredag ettermiddag. Utvilsomt et stort øyeblikk for hele familien.

- Jeg er først og fremst veldig stolt over å skrive min første proffkontrakt med Strømsgodset. Og det blir litt ekstra spesielt å gjøre det sammen med Tobias. Vi hadde ikke trodd det for noen år siden, men nå er vi her, sier Mathias.

Midtbanesentralen tok store steg forrige sesong og leverte gode prestasjoner for Team SIF i 3. divisjon. 18-åringen fikk også hospitere med A-laget i perioder, noe han lærte mye av.

Lillebror Tobias har vært en del av G16-laget i Strømsgodset og samtidig etablert seg på G15-landslaget. I 2019 blir han en del av samme treningsgruppe som Mathias i rekruttstallen.

- Jeg er veldig stolt og glad over å signere denne kontrakten. Nå skal jeg fortsette å jobbe hardt og målrettet for å utvikle meg videre som fotballspiller her i Godset, sier Tobias Fjeld Gulliksen.

Leder for utvikling og samfunn, Lage Sofienlund, omtaler brødrene Gulliksen som to flotte representanter for klubben og den kulturen man forsøker å skape i Strømsgodset.

- Det her er to solide gutter. Det er veldig gøy å kunne tilby Tobias og Mathias kontrakter. I Godset er vi opptatt av å jobbe mot å bli best på trenings- og prestasjonskultur. Det holder ikke kun å ha gode ferdigheter. I tillegg må man også vise kruttsterk treningsholdning og solide verdier i treningshverdagen. Disse gutta har vist over tid at de har begge deler. Vi gleder oss til fortsettelsen. Dette er bare starten, sier Sofienlund.

Samme tilnærming har også brødrene Gulliksen. Rett etter kontrakten ble signert var både Mathias og Tobias tydelige på at det er nå det starter. Med dedikasjon, hardt arbeid og sterk vilje, skal de talentfulle guttene ta nye steg mot drømmen om Eliteserie-spill for Strømsgodset.

Vi gratulerer Mathias og Tobias Fjeld Gulliksen med deres første proffkontrakt i Strømsgodset.

Annonse fra Eliteserien: