Stor giverglede til "Blått Hjerte"

Det er mange der ute med blå hjerter. Både Skilt Design og Oxer Eiendom har valgt å gi årets julegave til Blått Hjertes juleaksjon. I tillegg har det kommet inn store summer via vår vipps-aksjon.

Annonse:
Etter at vi lanserte Blått Hjertes juleaksjon forrige uke har vi opplevd en enorm giverglede blant både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. I tillegg til bidrag fra Godsetunionen på kr. 10 000 og BDO på kr. 25 000, annonserte denne uke våre partnere Oxer Bygg og Skilt Design at de også ønsker å bidra til aksjonen. 

- Vi ønsket i år å bidra lokalt

Oxer Eiendom gir 20 000 kroner til Blått Hjerte og Skilt Design har valgt å gi 25 000 som årets veldedige julegave. For Skilt Design er det å gi bort veldedige julegaver noe de har gjort i flere år:

Skilt Design bidrar til Blått Hjerte
Skilt Design bidrar til Blått Hjerte

- De fleste har det de trenger og mer til. Derfor ønsker vi å heller bidra der det trengs. Vi ønsket i år å bidra lokalt til at flere barn og familier i Drammen får mulighet til en litt hyggeligere jul. Jula er en viktig begivenhet for de fleste, og det er leit å tenke på at så mange barn og ungdom i Drammen ikke har mulighet til å gjøre litt ekstra ut av den, sier Anita Thorbjørnsrød i Skilt Design.

Valget falt på "Blått Hjerte" og samarbeidet mellom Strømsgodset, Redd Barna og Kirkens Bymisjon:

- Vi ser gleden og rekkevidden et så samordna og lokalt engasjement gir. Og vet at pengene går til konkrete tilbud og aktiviteter for de som trenger det. Til slutt oppfordrer vi andre bedrifter til å henge seg på og gi et bidrag til juleaksjonen, avslutter Anita i Skilt Design.

Stor raushet blant privatpersoner

I tillegg til de gode bidragene fra næringslivet har flere hundre privatpersoner bidratt via vår Vipps-aksjon. Her kan folk donere til konkrete tiltak som julegaver, opplevelser eller matkasser til familier. Onsdag ettermiddag var Lars-Jørgen Salvesen og Gustav Valsvik på River Station for å levere julegaver fra Strømsgodset. Gavene ble lagt under Kirkens Bymisjons juletre på hotellet. Her kan alle som ønsker det stikke innom og bidra med gaver til barn og familier som ikke har så mye til jul. 

- Det er kjekt å se at så mange ønsker å bidra til en så flott sak. Som fotballklubb har vi en mulighet til å engasjere både privatpersoner og bedrifter, og da er det gledelig å se at så mange bryr seg. Som kaptein er jeg stolt av å spille med Blått Hjerte på ryggen, sier Strømsgodsets kaptein Gustav Valsvik.

Ønsker du som privatperson å bidra til vår juleaksjon kan du søke opp Vipps-nummer 723008 og velge hva du ønsker at pengene skal gå til. 

Er du bedrift og vil bidra så kan du ta kontakt med oss på [email protected]


Annonse fra Eliteserien: