Stort fremmøte på årets første SIF-lunsj

Godt over 150 samarbeidspartnere deltok på årets første SIF-lunsj.

Annonse:

Torsdag var det duket for årets første SIF-lunsj sammen med våre samarbeidspartnere, og det kan ikke kalles noe annet enn en stor suksess. Utover den som alltid nydelige lunsjbuffeten til Skutebrygga hadde vi også et rikholdig program der blant annet det nye damelaget ble presentert – mens også daglig leder Dag Lindseth Andersen så detaljert som mulig fortalte om arbeidet som har blitt gjort og gjøres med ny organisasjonsstruktur for Strømsgodset Toppfotball.

Først på scenen var imidlertid markedssjef Rune Marthinsen. Etter at de drøyt 150 fremmøtte hadde fått en god halvtime på maten fra Skutebrygga og mingling med hverandre la Rune frem hvilke aktiviteter som venter for samarbeidspartnerne våre i 2020.

Først kommer turen til Marbella, der samarbeidspartnerne i SIF-Lauget og Gullklubben også i år får se guttas treningsleir, inkludert kampen mot Tromsø, på nært hold. Etter det venter blant annet helg på Bardøla Høyfjellshotell, B2B-tur til Kiel, utenlandstur i slutten av september, Blåkveld på Marienlyst og en storslått julegalla i desember.

Her er hele aktivitetskalenderen:

Kalender 2020 del 1
Kalender 2020 del 2

Etter det hadde Signe Rismyhr Engelund og Sigmund Rougemont en demonstrasjon av hvordan man gjør endringer på profilene sine her i Sponsorforum. Vi har nå også laget en brukermanual som man finner her.

Så var Rolf Degn Jensen, koordinator for Marienlyst Arena, fremme for å snakke om mulighetene for leie av lokalene blant annet SIF-lunsjene avholdes. Les mer om disse mulighetene her.

Fortalte om damelaget

Deretter var det Torkel Knudsen og Jarle Finnestrands tur til å presentere det nye damelaget. Jarle er prosjektleder og primus motor for å få i gang dette laget, mens tidligere Strømsgodset-spiller Torkel trener laget sammen med Erik Kalmo.

De to fortalte om sine planer for laget i tiden fremover, og hvilke positive ringvirkninger dette laget gir både for jentefotballen i distriktet og Strømsgodset som klubb. 

Laget starter som tidligere nevnt i 4. divisjon, men har naturligvis ambisjon om å komme seg oppover i divisjonssystemet. Samtidig skal det rent økonomisk være et selvgående lag.

Torkel Knudsen kunne også fortelle at det ved slutten av sesongen vil deles ut et trofé til Årets SIF-jente – likt som vi har på herresiden, der Lars Vilsvik ble kåret til Årets SIF-gutt i 2019. Torkel vant forøvrig denne prisen selv i 1987.

Ny SIF-lunsj 5. mars

Til slutt gikk daglig leder Dag Lindseth Andersen i dybden på arbeidet som er gjort med å etablere en ny organisasjonsstruktur for Strømsgodset Toppfotball. Mer om det kan man lese her. Her fikk deltakerne i salen også muligheten til å stille vår daglige leder spørsmål rundt dette.

Vi takker våre samarbeidspartnere for oppmøtet og entusiasmen, og ser frem til et nytt år sammen med dere alle. Nå venter altså tur til Marbella for SIF-Lauget og Gullklubben, før vi samles til ny SIF-lunsj torsdag 5. mars. Der vil alle nye samarbeidspartnere bli presentert, og vi avslutter lunsjen med B2B-møter for de som ønsker det.

Vi kommer tilbake med program når det nærmer seg – men man skal ikke se bort ifra at Henrik Pedersen tar turen innom.

Og det håper vi du også gjør!

Annonse fra Eliteserien: