Sigdal Anleggsservice fortsetter i Sølvklubben!

Sigdal Anleggsservice tar sats og forlenger i Sølvklubben. Gutta, som alltid er i godt humør, er en fryd på våre partnertreff. Vi gleder oss til å ha de med videre.

Annonse:

Vi i Strømsgodset ble kjent med Sigdal Anleggsservice da vi bygde «Godset-Hytta» på vakre Søtlifjell i Eggedal for et par år siden. Prosjektet, som ble en stor suksess, gikk ut på å sette opp en moderne, ny og innbydende hytte med hjelp fra våre samarbeidspartnere. Det var et spennende prosjekt, og med mange partneres rause bidrag solgte vi etter hvert hytta med et solid overskudd. Les gjerne om suksessen her: - Et konsept vi kan være stolte av

Den største fordelen med å være samarbeidspartner er de gode relasjonene man får i godsetnettverket!

— Kristian Myhre Nave

Som en del av avtalen rundt utgravingen av tomten på Søtlifjell ble Sigdal Anleggsservice med i Sølvklubben, og gutta fra Sigdal satte kjapt farge og humør på våre samlinger. De ble en positiv del av vårt herlige nettverk. Nå går vi videre – sammen – til stor glede for oss i Strømsgodset og i vår pool av partnere.

Kristian Myhre Nave sier følgende om samarbeidet: «Vi mener at den største fordelen med Godset er at man skaper gode relasjoner internt i godsetnettverket. Det er sosialt og hyggelig å være med i godset, samt en god markedsføringsplass. I tillegg er det veldig moro å støtte et lokalt eliteserielag»

Disse gutta leverer varene innenfor større og mindre tomtegravinger, VA og EL grøfter, drenering og planering. I tillegg har de en stor bil- og maskinpark som gjør at de kan ta på seg en rekke oppdrag innenfor transport og massetransport.Virkeområdet strekker seg til både Oslo, Bærum, Buskerud og Vestfold, men de er selvfølgelig lokalt forankret i Sigdal og har lager i Knivdalen. Det hyller vi!

Sigdal_Anleggservice-logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: