- Et konsept vi kan være stolte av

Med Godset-hytta har klubben drevet banebrytende markedsarbeid og aktivert samarbeidsavtaler på en helt ny måte. Les mer om suksessprosjektet her.

Annonse:

Hovedbilde: Rune Marthinsen og Bernt Eriksen i Diabas Hytter. Alle foto: Børre E. Helgerud

Halvannnet år etter prosjektet Godset-hytta ble lansert, kunne Strømsgodset sist uke sprette korkene og slå seg stolt og fornøyd på brystet. Godset-hytta var banebrytende markedsarbeid for en fotballklubb, en kreativ og nytenkende idé som engasjerte samarbeidspartnere og aktiviserte sponsorat på en helt ny og spennende måte.

Fra ideen ble unnfanget til overlevert produkt og kjøpesum på konto, har dette vært en stor suksess.

- Dette har vært et eksepsjonelt artig prosjekt, sier Robert Eriksen, prosjektlederen i Diabas Hytter.

Godt samarbeid. Robert Eriksen (t.v.) sammen med deler av teamet som jobbet med å sette opp hytta.
Godt samarbeid. Robert Eriksen (t.v.) sammen med deler av teamet som jobbet med å sette opp hytta.

Den er han som har holdt i alle tråder og påsett at fremdriften har fulgt timeplanen.

- Her har vi bare møtt positivitet, supermotiverte samarbeidspartnere og leveranser til avtalt tid - helt rått å få være med på, sier Eriksen.

- Det er alltid utfordrende med å gjøre ting på en ny måte, men her har alle bidratt og strukket seg langt for Strømsgodset. Det har vært enkelt å være prosjektleder når partnerne har vært så positive, fortsetter Eriksen.

Jon Andre Iversen Gjerberg i Gjerberg Elektro er den partneren som har «gitt mest» av alle i dette prosjektet. Lederen i Hokksund-bedriften ønsker først og fremst å hylle samarbeidet mellom bedriftene, ikke bare i forbindelse med Godset-hytta, men også på generelt grunnlag.

- Strømsgodset er så mye mer enn 2 x 45 minutter ute på Gamle Gress, sier Iversen Gjerberg.

- For oss har det vært inspirerende å bidra på hytta, men også å knytte enda tettere bånd mot både bedriftene og klubben.

Gutta i Gjerberg Elektro i aksjon på Godset-hytta i fjor sommer.
Gutta i Gjerberg Elektro i aksjon på Godset-hytta i fjor sommer.

Geir Larsen i Sigdal Anleggservice er ny i sponsorpoolen – og ser fram til å bli en del av klubbens nettverk.

- Da Robert (Eriksen, Diabas Hytter) spurte om vi kunne få til en deal for Strømsgodset med utgravning av tomten sa vi ja umiddelbart. Det er veldig hyggelig at hytta nå er solgt, og vi er veldig stolte over å ha bidratt, sier Larsen.

Gro Elisabeth Gregersen, daglig leder i Modena Flisgiganten Lier, uttrykker også takknemlighet.

- Vi er så glade for å ha fått lov til å levere fliser og baderomsinnredninger til hytta. Nå håper vi de nye eierne vil kose seg på flotte Søtelifjell, og ikke minst at de får masse glede av badet med fliser og innredning fra oss på Modena Flisgiganten Lier.

Kjøkkenet er også i ypperste kvalitet, et eksklusivt kjøkken fra Crown Imperial, levert av Keo Interiør AS. Kjell Einar Olsen i Keo Interiør AS er storfornøyd med samarbeidet med Godset Hytta.

- Som ny samarbeidspartner var dette en utrolig hyggelig måte å bli kjent med andre aktører i SIF-poolen på, og nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier Olsen.

Gunnar Sandnes i Fagmøbler leverte alle møblene til visningen, og ga et ekstra godt tilbud til de nye eierne da hytta ble solgt.

- Det er artig at den flotte hytta ble solgt. At de nye eierne også ønsket å beholde møblene var jo et ekstra pluss, sier den alltid blide Gunnar Sandnes.

Godset-hytta på Søtelifjell ble nylig solgt og klubben kan bokføre et solid overskudd.
Godset-hytta på Søtelifjell ble nylig solgt og klubben kan bokføre et solid overskudd.Christel Alsaker Nøstdahl fra DNB Eiendom var den som solgte hytta for oss. Hun har styrt salgsprosessen med profesjonell hånd.

- Moro å få være med å bidra, moro at vi lykkes, og moro at alle er fornøyd og tilfreds, sier Christel som for øvrig ble innvalgt som styremedlem i Strømsgodset Toppfotball sist uke.  

Øvrige samarbeidspartnere som bidro til det solide overskuddet er Skousen, Bygg & Anleggsservice, H-Vinduet Fjerdingstad, Fagmøbler, Drammen Liftutleie, Hobro Bygg, Hokksund Betong, Ferrometall, Mobit Brakerøya, DNB Eiendom, Tibe og Bauhaus.

- Strømsgodset ønsker nok en gang å takke alle som bidro. Dette ble en større suksess enn vi turte å håpe på. Dette har vært noe nytt, og en moderne måte å tenke aktivering av sponsoratet på. Vi ser stadig etter måter å fornye oss på og være relevante i et stadig tøffere marked, og dette har vært et konsept vi som klubb kan være meget stolte av, sier Strømsgodsets markedssjef Rune Marthinsen.

Øivind Halvorsen i Tibe (t.v.), Robert Eriksen, Rune Marthinsen og Signe Rismyhr Engelund.
Øivind Halvorsen i Tibe (t.v.), Robert Eriksen, Rune Marthinsen og Signe Rismyhr Engelund.

 

Annonse fra Eliteserien: