Godset-hytta er solgt

Strømsgodset gikk sammen med flere samarbeidspartnere for å bygge hytte på Søtelifjell i Eggedal. Nå er hytta solgt og klubben kan bokføre et solid overskudd.

Annonse:

For halvannet år siden, på vår B2B tur med Color Line til Kiel, kom det opp en idè om å bygge hytte og legge ut for salg til inntekt for Strømsgodset. Diabas og Strømsgodset jobbet videre og lanserte ideen om Godset-hytta for samarbeidspartnerne på en SIF-lunsj.

Responsen var overveldende!

Prosjektet gikk ut på at Diabas Hytter satt en tomt på Søtelifjell Hyttegrend til SIFs disposisjon. Søtelifjell Hyttegrend ligger i Sigdal kommune, helt opptil Trillemarka, i et helt spesielt flott terreng.


Sammen skulle vi få våre samarbeidspartnere til å stille arbeidstid, varer og tjenester til en meget lav kostnad. Vi forhandlet med mange leverandører og tilbydere, og sammen med trofaste og lojale partnere fikk vi bygget hytta til en langt rimeligere penge enn normalt. Slik skulle vi skape et overskudd dersom hytta ville gå til takst. For oss en ny måte å tenke markedsarbeid og skape merverdi for våre partnere.

I fjor høst sto hytta ferdig, men det gjensto å få koblet til vann og avløp – noe som ble klart for 14 dager siden. Vi kjørte en ny visningsdag sist søndag, og nå er hytta altså solgt! Strømsgodsets kan bokføre et meget solid overskudd.

Med andre ord - en helt fantastisk suksess!

- Dette har vært et nytenkende og spennende prosjekt. Det har vært en interessant og krevende reise, men utrolig inspirerende og morsomt. Vi nådde våre ambisiøse mål og takket være fantastiske partnere har vi lykkes bedre enn noen kunne trodd, sier markedssjef Rune Marthinsen.

Diabas Hytter er selvfølgelig de som har gitt mest i dette prosjektet, men vi må også spesielt fremheve Gjerberg Elektro for en helt utrolig bistand. Modena Flisgiganten, Crown Kjøkken (Keo), Sigdal Anleggsservice, Scousen og Bygg & Eiendomsservice er også blant de største bidragsyterne. DNB Eiendom har gjennomført salget.

Øvrige som bidro til det solide overskuddet er H-Vinduet Fjerdingstad, Fagmøbler, Drammen Liftutleie, Hobro Bygg, Hokksund Betong, Ferrometall, Mobit Brakerøya, Tibe og Bauhaus.

Her finner du alle partnerne som har vært med på prosjektet. Vi kommer tilbake med mer om hyttesuksessen på Søtelifjell.

I dette innnslaget fra i fjor høst forteller Bernt Eriksen i Diabas og Strømsgodsets markedssjef Rune Marthinsen om Godset-hytta:


Annonse fra Eliteserien: