Oppgraderte lokaler fra Allkopi

Det er lite vi blir mer glade for enn når våre partnere samarbeider. Allkopi Netprint har nylig samarbeidet med Mobit Brakerøya og Bypost – og det ga vakre resultater!

Annonse:

Samarbeidene Allkopi Netprint har hatt med Mobit Brakerøya og Bypost er gode eksempler på hva man kan få ut av å være en del av Strømsgodsets partnernettverk. Takket være en kjempejobb av Allkopi har både Mobit Brakerøya og Bypost nå fått meget fine kontorlokaler.

– Det har vært to fantastiske samarbeid. De trengte begge hjelp til å utsmykke lokalene sine, og tok da kontakt med meg som kunne hjelpe til med fotograf, design, montør og produksjon av tapet, folie, utfreste bokstaver og reboard skillevegger i papp, sier Cato Christensen, avdelingsleder i Allkopi Drammen.

Som bildet over viser er Bent Aspeholen, daglig leder i Mobit Brakerøya, strålende fornøyd med de nye lokalene, som sto klare før jul.

– For et kontorsenter vi har fått! Det bemerkes av våre eksisterende og nye kunder hvor flott det har blitt å komme til oss her på Brakerøya. Det betyr mye for oss som jobber her på Mobit Brakerøya å ha et godt arbeidsmiljø, og da gir alle litt ekstra når trivselen er god her hos oss. Tusen takk til Allkopi, sier Bent.

Her følger et knippe bilder av Mobit Brakerøyas nye kontorlokaler. Saken fortsetter under bildeserien.

Tidligere denne måneden leverte Allkopi en lignende jobb for Bypost, også partner i SIF-poolen. Det er heller ikke første gangen de to Strømsgodset-partnerne har samarbeidet.

– Resultatet ble veldig bra, og vi har fått kjempefine lokaler. Det er tredje gang vi har brukt Allkopi, og vi har blitt like fornøyd hver gang, forteller Heidi Fredriksen, avdelingsleder for Buskerud & Vestfold i Bypost.

Slik ble resultatet av samarbeidet mellom Allkopi og Bypost.

Annonse fra Eliteserien: