Årets siste SIF-lunsj

Torsdag var det duket får årets siste SIF-lunsj. Og over 100 samarbeidspartnere trosset det triste novemberværet for å komme sammen og nyte en god lunsj i trivelig lag på Marienlyst.

Annonse:

I tillegg til nydelig mat og drikke, var deg også en rikholdig meny fra scenen denne torsdagen. Energihuset åpent ballet med å fortelle om sine energiløsninger for bedrifter. Det ble deretter gått gjennom gladnyheter fra nettverket samt en gjennomgang av årets siste aktiviteter med julebord, Blått Hjerte Juleaksjon, Like Muligheter og SIF-auksjon. 

Rune Marthinsen mimret tilbake til det som skjedde på Marienlyst for nøyaktig 10 år siden, med seriegullet i 2013. Videre kom G19-trener Tomas Skaret Halvorsen opp på scenen for å snakke litt om juniorlaget suksess. Her fikk de fremmøtte se litt av juniorenes imponerende statistikk, og de fikk pekepinn på hvem vi skal se opp for av unge talenter til neste år. 

Som vanlig rundet vi lunsjen av med en god prat med hovedtrener Jørgen Isnes, som prøve å oppsummere året i korthet samtidig som han snakket om hva vi kan forvente oss i helgens kamp mot Hamkam.

Matfikseren leverte som alltid utsøkt lunsj til glede for alle.

Praktiske lenker:

For deg som ønsker å komme i kontakt med Energihuset for smarte energiløsninger i din bedrift, klikk HER

For deg som er interessert i julebord på Marienlyst, ta kontakt med [email protected]

For deg som ønsker å bidra til Blått Hjertes juleaksjon - for en bedre jul for barn i Drammen- kan du lese mer HER

Dersom du ønsker å bidra til SIF-ausjonen tar du kontakt med [email protected]

For detaljer om Juniorlagets finalekamper, les mer HER

Annonse fra Eliteserien: