Vilsvik er sulten på mer

Lars Vilsvik går løs på sin 11. strake sesongoppkjøring med Strømsgodset. Motivasjonen er fremdeles like sterk og veteranen ser konturene av en opptur for klubben i 2020.

Annonse:


31-åringen har vært gjennom dette så mange ganger at det er til å begripe om skulle bli litt lei intervaller, testing og måneder med pre-season. Men Lars Vilsvik er ikke der - han er sulten på en ny opptur med Strømsgodset og han vet hva som kreves for å oppnå den suksessen som klubben og supporterne lengter etter.

På direkte spørsmål om hvor han henter motivasjonen fra, svarer årets SIF-gutt i 2019 følgende:

- Det er moro å komme i gang igjen. Kroppen føles bra. Vi gjorde det bra på slutten i fjor og det gir jo mersmak. Vi tar med oss optimismen og vi har sett at den jobben som gjøres funker. Får vi tre måneder nå så skal det bli bra.

Tre måneder der det skal legges et solid fysisk fundament, tre måneder der spillestilen skal videreutvikles, tre måneder der kulturen skal bli enda sterkere.

- I følge Henrik er det en lang "to do list". Vi får nok å arbeide med, smiler Vilsvik.

I forrige uke løp spillerne 1000 meters test. Lars Vilsvik imponerte stort og var raskest av alle. Han løp distansen på tre minutter og fem sekunder. Sammenlignbare tall viser at det er på høyt internasjonalt nivå.

Det viser også at Vilsvik ikke har ligget på latsiden i ferien.

- Jeg har trent litt og sånne tester passer meg bra. Som sagt fungerer kroppen bra og da er det bare å løpe, sier han lettere beskjedent.

- Hvordan er din følelse på Godset i 2020?

- Det er spennende. Nå må vi se hva som kommer inn og hvordan stallen blir til slutt. Men den stallen vi har nå er bra, det så vi i fjor, og så skal vi finjustere på ting og jobbe enda mer med kapasiteten.

- Du kan ta en rekord i år og du er fortsatt sulten på mer?

- Ja, jeg er det, men jeg tenker ikke så mye på det. Nå tenker jeg mest på å komme gjennom den oppkjøringen her, så får vi ta antall kamper etter det, svarer mannen med 310 offisielle kamper for SIF.

Øverst på adelskalenderen troner Tor Alsaker-Nøstdahl og Inge Thun med 329 kamper. I 2020 er det store muligheter for at klubblegendene blir passert av en topp motivert Lars Vilsvik.

_E6A1652Vilsvik
Det kan bli mer heder og ære på Lars Vilsvik i 2020.

 

Annonse fra Eliteserien: