_BEH1830Lars Vilsvik

Her er Årets SIF-gutt

Klubblegenden Lars Vilsvik (31) er kåret til årets SIF-gutt. Vi gratulerer så mye med utmerkelsen!

Annonse:

Årets SIF-gutt er en pris som deles ut til den spilleren som gjennom sesongen har vist stor lojalitet, gode holdninger og prestert på høyt nivå i trening og kamp. Prisen ble i sin tid etablert av nå avdøde Ole K. Karlsen – mangeårig SIF-venn og sponsor og er blitt delt ut hver eneste sesong siden storhetstiden startet på 60-tallet.

I en krevende sesong for klubben har Lars Vilsvik virkelig stått opp og levert stabilt gode prestasjoner - også gjennom vårsesongen da laget slet ganske betydelig. I sin 10. sesong i blått er han fortjent kåret til årets SIF-gutt for aller første gang.

- Denne utmerkelsen betyr mye for meg. Det er spesielt hyggelig å bli satt pris på i en sesong hvor det har gått ganske dårlig, sier Lars Vilsvik.

Veteranen innrømmer at 2019 har vært vanskelig. At det skulle bli en ny kamp for tilværelsen etter nedrykkskamp i 2018, har tæret på mentalt. Men etter sommeren har det vært stadig bedring og vi klarte til slutt å redde plassen etter en imponerende sluttspurt. Spillerne sto opp og presterte som best da det gjaldt som mest.

_A7R5633Vilsvik

Nå har Vilsvik stor tro på at vi skal fortsette fremgangen i 2020.

- Jeg synes det ser veldig spennende ut. Vi har fått på plass mye i løpet av høsten som vi skal bygge videre på, sier høyrebacken.

Lars Vilsvik er meget motivert for videre spill i Strømsgodset og neste sesong ligger alt til rette for at han passerer Tor Alsaker-Nøstdahl og Inge Thun på toppen av adelskalenderen. Mot Kristiansund spilte han kamp nummer 310 for SIF. De to legendene topper med 329 obligatoriske kamper.

På tampen ønsker Lars Vilsvik å takke alle som har stått bak klubben i en krevende tid. 31-åringen er imponert over støtten fra tribunen denne sesongen.

- Det er selvfølgelig tungt for fansen også når laget sliter for andre sesong på rad, men de har virkelig backet oss på tribunen i år. Det står det respekt av. Jeg vil benytte anledningen til å takke supporterne og ønsker alle en riktig god jul. Vi gleder oss til å se alle på tribunen neste sesong, sier årets SIF-gutt Lars Vilsvik.

PS. Tidligere i år fikk han utdelt Bragdmerket for lang og tro tjeneste av Strømsgodset Idrettsforening.

Annonse fra Eliteserien: