Troppen til dagens treningskamp

Her er spillertroppen som møter Sarpsborg 08 i årets første treningskamp hjemme på Marienlyst.

Annonse:

Troppen: Viljar Røsholt Myhra, Morten Sætra, Fredrik Kristensen Dahl, Ari Leifsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Thomas Grøgaard, Lars Vilsvik, Eirik Blikstad, Ernest Boahene, Herman Stengel, Jonas Therkelsen, Andreas Skjold, Fredrik Ardraa, Tobias Gulliksen, Jostein Ekeland, Halldor Stenevik, Marcus Mehnert og Jonatan Braut Brunes.

Det tas ingen sjanser med Gustav Valsvik etter at han pådro seg en smell på trening denne uka, men vår kaptein forventes å være tilbake til neste treningskamp mot Vålerenga førstkommende fredag.

Ellers er Ipalibo Jack og Emmanuel Danso ute med sykdom, mens Fabian Holst-Larsen, Kreshnik Krasniqi, Ole Enersen og Albert Thorsen er utilgjengelige på grunn av skader.

Avspark på Marienlyst er 17:00. Hovedtribunen (inngang 6) åpnes for tilskuere, og det er gratis inngang for alle som har sesongkort eller abonnement for 2023-sesongen. For øvrige som ønsker å ta turen på Marienlyst koster det 100,- for voksne og 50,- for barn. Det betales med Vipps i døra, til Vipps-nummer 723008, og billettinntektene går uavkortet til Blått Hjerte. 

Annonse fra Eliteserien: