Årets første kamp på Marienlyst

Søndag spiller A-laget sin første hjemmekamp for året når Sarpsborg 08 er motstander på Marienlyst. Damelaget spiller også årets første kamp på Marienlyst på søndag.

Annonse:

Etter å ha spilt treningskamper både i LSK-hallen, Årbogen, Marbella og nå sist i Skien er det i årets sjette treningskamp endelig klart for årets første kamp hjemme på Marienlyst.

Søndag klokken 17:00 er Sarpsborg 08 motstander. Hovedtribunen åpnes for tilskuere, og det er gratis inngang for alle som har sesongkort eller abonnement for 2023-sesongen. For øvrige som ønsker å ta turen på Marienlyst koster det 100,- for voksne og 50,- for barn. Det betales med Vipps i døra, til Vipps-nummer 723008, og billettinntektene går uavkortet til Blått Hjerte. 

Les mer om Blått Hjerte her.

Tidligere på dagen skal også damelaget i aksjon på Marienlyst. Jentene møter Runar klokken 13, og på denne kampen er det fri inngang.

Damelagskampen blir også den aller første kampen med VAR på Marienlyst. Begge søndagens kamper benyttes som testkamper for VAR, og som en del av Eliteseriens FIFA-sertifisering. TV 2 vil også være tilstede, og de to kampene blir på mange måter en gjennomkjøring for å teste at alt fungerer som det skal foran årets sesong i Eliteserien.

Kjøp sesongkort eller abonnement her

Annonse fra Eliteserien: