Troppen mot MIF

Det er duket for kamp mot MIF på Marienlyst, etterfulgt av vårt tradisjonsrike Kick Off. Her er spillerne som er med i troppen til kampen mot erkerivalen.

Annonse:

Det er allerede solgt over 1000 billetter til Kick Off. Kjøp din billett her.

Troppen: Viljar Røsholt Myhra, Morten Sætra, Fredrik Kristensen Dahl, Ari Leifsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Thomas Grøgaard, Lars Vilsvik, Gustav Valsvik, Ipalibo Jack, Herman Stengel, Ernest Boahene, Emmanuel Danso, Andreas Skjold, Halldor Stenevik, Jostein Ekeland, Ole Enersen, Albert Thorsen, Marcus Mehnert og Jonatan Braut Brunes.

Fabian Holst-Larsen og Kreshnik Krasniqi er utilgjengelige på grunn av skader, mens Eirik Blikstad, Jonas Therkelsen, Tobias Gulliksen og Andreas Heredia-Randen er med sine respektive aldersbestemte norske landslag.

Gledelig er det dog å se at Ole Enersen og Albert Thorsen begge er tilbake i troppen. For Albert sin del er det første gang i 2023. Også langtidsskade Kreshnik Krasniqi nærmer seg stadig comeback, og vi er ikke langt unna å endelig kunne se 22-åringen i aksjon i SIF-trøya igjen.

Hovedtribunen (inngang 6) åpnes for tilskuere, og det er gratis inngang for alle som har sesongkort eller abonnement for 2023-sesongen. For øvrige som ønsker å ta turen på Marienlyst koster det 100,- for voksne og 50,- for barn. Det betales med Vipps i døra, til Vipps-nummer 723008, og billettinntektene går uavkortet til Blått Hjerte.

Bortesupportere benytter bortetribunen og inngang 8.

Kjøp sesongkort eller abonnement her

Annonse fra Eliteserien: