Spillerbytte ut året i Privatmarked

Leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund, pakker ryggsekken for å oppleve verden de neste 6 månedene. Inn kommer vår tidligere praksisstudent Hans Hagen Svastuen for å ivareta arbeidet rundt privatmarked.

Annonse:

Signe har vært et kjent navn fra administrasjonen i Strømsgodset i over åtte år. Resten av 2022 skal hun derimot bli kjent med andre deler av verden. Lederen for privatmarked skal ut på en jordomseiling som selv den mest ihuga backpacker bare kunne drømme om. Hun trer derfor ut av sin stilling i denne perioden. Den eventyrlystne elverumsingen tror at dette kan bli en opplevelse for livet:

- Jeg gleder meg til å se litt andre deler av verden og gjøre noe helt annet et halvt år. Jeg tror det er sunt å bryte opp litt fra hverdagen og faktisk gjøre de tingene man drømmer om. Samtidig blir det rart å ikke tenke Strømsgodset hver dag, slik jeg har gjort i over 8 år. Men jeg overbevist om at alt er i trygge hender hos Hans, sier Signe

Gammel kjenning inn

Inn kommer en gammel kjenning fra fjoråret. Hans Hagen Svastuen, som blant annet var her i praksis høsten 2021, fullførte utdanningen sin på Norges Idrettshøgskole denne våren. Den 23 år gamle gudbrandsdølen skal ta over ansvaret for privatmarked. I tillegg har han også vært en del av trenerteamet i Elite-akademiet på Gulskogen denne våren. Med andre ord er han allerede godt kjent i byen og klubben. Det var med stor glede og spenning at han takket ja til jobben:

- Det blir spennende med tanke på den fantastiske jobben som Signe har lagt ned for denne klubben. Jeg håper å kunne ivareta alt det gode som ligger her fra før, og forhåpentligvis komme med noen nye sprell.

Privatmarked, altså publikum og våre supportere, er naturligvis svært viktig for klubben - helt opp på strategisk nivå. Derfor var det nødvendig for oss å finne en erstatter da Signe fikk innvilget sin permisjon.

- Vi kommer naturligvis til å savne Signe som har vært en sentral del av administrasjonen, både faglig og sosialt. Nå ønsket hun å få litt luft under sine vinger og det har vi valgt å legge til rette for. Hans kommer inn som erstatter og det er vi veldig fornøyd med. Han kjenner klubben godt og folka som jobber her og han vil bidra med både kreativitet, nye ideer og stort engasjement, sier daglig leder Magne Jordan Nilsen.

Fra 1. juli av vil Hans ta imot alle henvendelser og annet som skulle være innenfor privatmarked. Vi vil ønske en særdeles god og trygg ferd for vår kjære Signe. 

Velkommen tilbake til Drammen i 2023.

Annonse fra Eliteserien: