- Skal bite godt fra oss

Sesongoppkjøringen 2020 er i gang. Lars-Jørgen Salvesen og Mikkel Maigaard ser frem til å fortsette der laget slapp i fjor.

Annonse:

Etter en velfortjent ferie var Strømsgodset tilbake på Marienlyst igjen onsdag morgen. Forberedelsene til 2020-sesongen startet med fysiske tester og screening på Akropolis. Det fortsetter med nye tester både torsdag og fredag, før det blir fotballøkter på Gulskogen fra mandag til fredag i neste uke. Deretter venter vinterens første treningsleir i Tyrkia, med kamper mot Hobro og Dinamo Kiev.

Klikk her for å se hvordan oppkjøringen blir.

Onsdag gikk Henrik Pedersen gjennom planen for sesongoppkjøringen med spillergruppa. Hver eneste dag er planlagt ned til den minste detalj. Det blir mange økter, det blir tøffe økter og det skal bli gode økter.

Sesongkort til årets sesong kjøpes her.

En av nykommerne som tok Drammen med storm i fjor, Lars-Jørgen Salvesen, gleder seg til å bygge videre på fundamentet som er skapt.

- Jeg forventer mye trening i oppkjøringen. Det blir veldig spennende og jeg tror det kommer til å bli bra, sier mannen som scoret syv mål etter overgangen fra Sarpsborg 08.

- Blir det en tung vinter rett fysisk?

- Ja, det kommer det til å bli. Men det skulle bare mangle. Vi gleder oss og har som mål om å være et av de best trente lagene i serien. Det skal vi jobbe for hver eneste dag i oppkjøringen, svarer han.

Se hele intervjuet med gutta i videospilleren.


Mikkel Maigaard var også en liten åpenbaring i SIF-drakta etter han kom fra Raufoss.

- Vi tok mange steg fra august og ut. Nå handler det om å bygge videre på det og det har Henrik en god plan på som vi skal trene på de neste to og halvt månedene, sier dansken.

- Vi har masse vi kan bli bedre på og vi har store forventninger til oss selv, kanskje enda større enn omgivelsene har. Det krever at vi bygger på hele tiden, sier Mikkel videre.

- Hva tar vi med oss fra det vi opplevde sammen i fjor, Lars Jørgen?

- Vi tar først og fremst med oss en veldig god følelse. Jeg synes nesten vi hadde stigning i prestasjonene for hver uke som gikk. Vi ble bare bedre og bedre og mer og mer samkjørt. Når vi får disse månedene sammen og får terpet ennå mer, så tror jeg at vi skal være med og bite ordentlig godt fra oss i år. Det er absolutt målet og ambisjonen. Vi skal bare bygge videre på det vi gjorde i høst, sier han videre.

- Merker du større forventninger og at folk er mer nysgjerrig på det vi driver med nå?

- Ja, absolutt. Men synes jeg folk burde også. Det er det god grunn til slik vi presterte på slutten. Jeg tror det var gøy å se oss spille fotball og vi har en spillestil som engasjerer og gir entusiasme til publikum. Jeg tror det kommer til å bli veldig bra.

_BEH1009 Salvesen

 

Annonse fra Eliteserien: