Slik blir sesongoppkjøringen

To treningsleire og ni treningskamper. Her er oppkjøringen til 2020-sesongen.

Annonse:

Spillerne har for tiden en velfortjent ferie med egentrening, mens forberedelsene til 2020-sesongen er for lengst i gang. Sportssjef Jostein Flo har spikret de aller detaljer i sesongoppkjøringen.

Spillerne rapporterer tilbake 15. januar og de første dagene i Hokksund-hallen brukes til screening og fysiske tester. De to første ukene trener vi både i Hokksund-hallen og på Gulskogen-banen - i tillegg til fysiske økter på Akropolis.

28. januar reiser vi på vinterens første treningsleir - nærmeste bestemt til Antalya i Tyrkia. Oppholdet varer i 10 dager og vi skal spille to kamper i denne perioden. 6. februar møter vi Dinamo Kiev og danske Hobro.

Vel hjemme i Norge kjører vi en uke på Gulskogen og treningskamp mot Bodø/Glimt i LSK-hallen fredag 14. februar klokken 14.30.

Mandag 17. februar er det kurs for Estepona på den spanske solkysten og nye 10 dagers treningsleir. Det er satt opp kamp mot Lokomotiv Moskva lørdag 22. februar og mot Tromsø 27. februar.

Etter denne samlingen trener vi på Marienlyst fra tirsdag 3. mars. De fire siste treningskampene før seriestart mot Viking spilles slik:

Fredag 6. mars: Vålerenga på Marienlyst (10.00)
Fredag 13. mars: Stabæk på Marienlyst (13.00)
Søndag 22. mars: Raufoss på Marienlyst (15.00)
Søndag 29. mars: Ham-Kam på Marienlyst (10.00)

Annonse fra Eliteserien: