Seriestart for Gatelaget

Nesten to år etter forrige offisielle kamp skal endelig Strømsgodsets gatelag igjen ut i seriekamp. Se oversikt over lagets kommende kamper her.

Annonse:
Til tross for strenge restriksjoner, 1-meters regler og begrensede muligheter til å samles har Gatelaget holdt koken så godt det har latt seg gjøre gjennom korona-perioden. Laget har holdt på fellesøktene med avstand, så fremt dette har vært lovlig, og oppretthold den viktige møteplassen som laget er for mange. 

-Har det gøy når vi holder på

Nå er Gatelaget endelig klare for å spille seriespill igjen. Tidligere i høst har de vært gjennom treningskamper mot Notodden, Odd, Stabæk og Asker. I dag skal første seriekamp spilles. På motsatt banehalvdel står Fram-Larvik. Onsdag morgen setter troppen seg i bussen og tar turen til Larvik, med seg i bagasjen har de et stadig sterkere samhold.

Gatelagstrener Lars-Petter Eggen er svært fornøyd med å endelig være i gang med seriespillet:

- Dette har vi ventet på lenge. Oppmøtet på trening har vært formidabelt den siste perioden og vi merker at spillerne gleder seg til å komme i gang. Prestasjonene og samholdet blir bedre og bedre, og viktigst av alt; vi har det gøy når vi holder på.

Gatelaget har gjennom hele året trent tre økter i uka og trenes av Lars-Petter Eggen og Erlend Madsen. Les mer om Gatelaget her. Ta gjerne turen innom når laget spiller hjemmekamp på Gulskogen senere i høst. 

Dette er gatelagets kommende kamper:

Omgang 1 : 8.9

Fram Larvik – Strømsgodset 

Omgang 2 : 22.9

Notodden – Strømsgodset 

Omgang 3 : 29.9

Strømsgodset - Odds Ballklubb Kampstart 11.30/12.00 På Gulskogen 

Omgang 4 : 6.10

Asker – Strømsgodset

Omgang 5 : 13.10

Sandefjord – Strømsgodset

Logoplakat gatelaget.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: