Senket serielederen på Marienlyst

En råsterk prestasjon sørget for nok en minneverdig kveld på Marienlyst. Ipalibo Jack, Kristoffer Tokstad og Lars-Jørgen Salvesen scoret målene da serieleder Lillestrøm ble slått 3-0.

Strømsgodset leverte en enorm prestasjon fra start til slutt i en intens og fartsfylt kamp på hele 98 minutter, og resultatet gir på ingen måte feil uttrykk for kampen. Og det sier det meste om prestasjonen mot et lag som sto uten tap på de elleve første kampene.

En meget solid, men målløs 1. omgang ble fulgt opp av et nydelig hodestøt fra Ipalibo Jack åtte minutter etter pause, en flott og fortjent scoring fra dagens SIF-gutt Kristoffer Tokstad kvarteret før full tid og et utsøkt kremmerhus fra Lars-Jørgen Salvesen som et perfekt punktum på festkvelden sju minutter på overtid.