Reaksjoner fra målscorerne etter seieren over LSK

Vi tok en prat med våre tre målscorere Ipalibo Jack, Kristoffer Tokstad og Lars-Jørgen Salvesen etter 3-0-seieren over serieleder Lillestrøm. Se intervjuene her.

Kampens første mål var et nydelig hodestøt signert Ipalibo Jack, som storspilte og tok ordentlig for seg på midtbanen mot serielederen i går kveld. Se intervju med 24-åringen her.

Mot gamleklubben ble Kristoffer Tokstad kåret til dagens SIF-gutt. Kantspilleren fra Romerike gjorde en manns jobb i det defensive spillet, og kronet prestasjonen med en flott scoring kvarteret før slutt - scoringen som økte ledelsen til 2-0 på et viktig tidspunkt i kampen.

Og prikken over i-en, toppen av kransekaka og et verdig punktum på festkvelden var Lars-Jørgen Salvesens utsøkte treff sju minutter på overtid. En fullt fortjent nettkjenning også for spissen, som la ned enormt mange meter og gjorde livet surt for Lillestrøms midtstoppere gjennom samtlige av kampens 98 minutter.