Norsk seier på Marienlyst

Johan Hove, Halldor Stenevik og resten det norske U21-landslaget vant til slutt komfortabelt 3-0 over Estland på Marienlyst.

Annonse:

Johan startet kampen og spilte 78 minutter i den dype rollen på Norges midtbane, mens Halldor fikk de siste tjue minuttene som innbytter.

Det var forøvrig Halldor sine første landslagsminutter på Marienlyst, etter at han fikk U21-debuten i bortekampen mot Kroatia i forrige uke.

Kampen var i det store og hele av det lite spennende slaget. Norge tok ledelsen ved Tobias Christensen allerede etter fire minutter, og burde økt ledelsen senere i omgangen.

Like før pause var eneste gang Estland klarte å true Norge ordentlig, da med to treff i tverrliggeren, men noe særlig mer ble det ikke. Jørgen Strand Larsen doblet ledelsen like etter pause, og atten minutter før slutt fastsatte Martin Palumbo sluttresultatet til 3-0.

Det gjør at Norge ligger på 2. plass i EM-kvalifiseringsgruppa, med tre seire og ett tap. På hjemmebane i Drammen har det blitt to seire på to forsøk.

Neste U21-landskamp på Marienlyst er mot Finland 12. november. Billettsalget til den kampen er allerede åpent. Kjøp billett her.

Annonse fra Eliteserien: