Nico gjør comeback

Gledelige nyheter! Torsdag er Nico Mickelson (19) tilbake på banen for Strømsgodset – seks måneder etter han røk akillesen i Skien.

Annonse:

I utgangspunktet mistet den talentfulle sidebacken hele 2019-sesongen etter han pådro seg en total avrivning i venstre akilles mot Odd i begynnelsen av mai. Men Nico har gjort en så god jobb sammen med det fysiske og medisinske apparatet i klubben at han likevel kan få med seg kamper i innspurten.

Torsdag spiller vi treningskamp mot Vålerenga på Intility Arena og her skal Nico spille 15-20 minutter. Dette blir hans første kamp på et halvt år.

- Det blir deilig å spille igjen. Det gjør noe med hodet å spille fotball når man har vært så lenge ute. Jeg gleder meg, sier Hamar-gutten.

Han har trent mer og mer på feltet sammen med gutta de siste ukene. Det har gått så bra at han er klar for å prøve seg i kamp.

- Jeg føler selv det har gått greit på trening. Da er det bare å kjøre på, sier unggutten.

Han innrømmer at det har vært tungt i deler av skadeperioden. Men Nico har vært meget målrettet og disiplinert.

- Jeg skal komme enda sterkere tilbake, forsikrer U21-landslagsspilleren.

Hovedtrener Henrik Pedersen liker det han har sett av Nico på feltet de siste ukene. Og han ser frem til å få unggutten tilbake i 100 prosent matchform.

- Nico har vært god på trening og jeg gleder meg til å se ham spille kamp, sier Henrik.

Torsdagens kamp blir en test der vi kjører inn flere unge spillere fra start, samt at det er en fin anledning til å gi spilletid til de som har vært mindre på banen den siste tiden. Men stort sett alle som var med mot Molde er inkludert i kamptroppen.

- Det passer bra med en treningskamp nå som det er landslagsopphold. Dette blir en fin test for guttene, sier Henrik Pedersen.

Kampen på Intility starter klokken 11.45.

Annonse fra Eliteserien: