NBBO er med på laget

Strømsgodset og NBBO har inngått et samarbeid med mål om å spre fotballglede til enda flere av regionens innbyggere. Se hvilke fordeler du får som NBBO-medlem på Marienlyst.

Annonse:

Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) har siden 1946 bygget hjem til befolkningen i Drammen og omegn. NBBO teller i dag over 30 000 medlemmer, og er med det en av landets største boligbyggelag. 

Vinn-vinn samarbeid

Før 2023-sesongen har Strømsgodset og NBBO inngått et samarbeid med mål om å skape gode opplevelser for innbyggerne i Drammen, og nå ut til et enda større publikum. Målet er at flere innbyggere skal få glede av byens eliteserielag:

- Samarbeidet med Strømsgodset vil først og fremst gi våre medlemmer gode fordeler til kampene på Marienlyst, og det synes vi er skikkelig stas, sier avdelingsleder medlem i NBBO, Ingrid Holst Nissen. 


- Samholdet, tilhørigheten og gleden som skapes ved å følge et fotballag ønsker vi å synliggjøre for både medlemmene våre og befolkningen generelt, derfor er dette nye samarbeidet svært gledelig. Vi håper mange av våre medlemmer vil benytte anledningen til å heie på Godset denne sesongen. 

For Strømsgodset er det flere grunner til at samarbeidet med NBBO er viktig

- NBBO er en stor og viktig aktør i regionen, akkurat som oss, og derfor er det også naturlig at vi samarbeider. Vi kan bidra til at NBBO får flere medlemmer, og de kan bidra til at vi får flere folk på kamp. Slik blir det et vinnvinn samarbeid, sier leder for privatmarked og media i Strømsgodset, Signe Rismyhr Engelund

NBBO er også en viktig samarbeidspartner med Strømsgodset på arrangementet «Tidenes Ælv Classico» som arrangeres 17. juni. Les mer her

Disse fordelene får du som NBBO-medlem

Som medlem i NBBO får du:

  • Sesongkort på felt B på Marienlyst til kun kr. 1500,-/ 750,- voksen/barn (ordinærpris 2600,-/ 1000,-). 
  • Billetter til enkeltkamper til  kr. 200,-/ 100,- voksen/barn (ordinærpris 270,-/ 170,- barn). 

Tilgang til tilbudet er sendt ut på mail til alle medlemmer fra NBBO. NB: Sesongkorttilbudet er kun gyldig tom. første hjemmekamp 16. april. 

I tillegg til gode rabatter på Marienlyst vil også et medlemskap i NBBO gi deg fordeler hos en rekke andre aktører, hvor du kan spare mye penger. Se oversikt over alle medlemsfordeler her

Slik melder du deg inn

Et medlemskap i NBBO koster kr. 250,- i året (+ 300 kr i innmeldingsavgift). Medlemskapet gir deg tilgang til alle medlemsfordelene samt forkjøpsrett på nesten 10 000 boliger i regionen.

Meld deg inn her

 

Annonse fra Eliteserien: