Tidenes Ælv Classico

Det er duket for en historisk fotballfest på Marienlyst stadion lørdag 17. juni 2023.

Annonse:

Strømsgodset Toppfotball og Mjøndalen Idrettsforening er stolte av å få ønske velkommen til tidenes fotballfest i Drammen når arrangementet Tidenes Ælv Classico går av stabelen!

Tidenes Ælv Classico finner sted lørdag 17. juni 2023 på selveste Marienlyst stadion. Her blir det en legendarisk kamp med gamle og nye helter fra Strømsgodset og Mjøndalen. En mektig duell med lange tradisjoner. 

Med fokus på lokalhistorie, identitet, samhold og rivalitet vil Tidenes Ælv Classico både gjenskape historiske og magiske øyeblikk, samtidig som det åpner for nye store fotballopplevelser for nytt og gammelt publikum og supportere fra begge lag.

På banen denne dagen står et all star-lag bestående av håndplukkede spillere fra begge klubbenes historie fra 50-tallet og frem til i dag. Totalt vil en stall mellom 20 og 25 spillere fra begge lag annonseres i løpet av de kommende månedene sammen med ikoniske trenere, assistenttrenere, dommere og linjemenn.

På Godsets banehalvdel vil legender som Odd Johnsen, Jostein Flo, Ousman Nyan, Tor Alsaker-Nøstdahl, Rune Temte og Christer George utgjøre startelleveren, mens på Mjøndalens banehalvdel står bautaer som Vegard Hansen, Boye Skistad, Christian Gauseth, Pål Skistad, Vamouti Diomande og Herman Ekeberg.

Et lignende arrangement har aldri før funnet sted i Drammen. Publikum vil få oppleve gamle helter, signaturfinter, ikonisk feiringer og magi fra sine barndoms store fotballidoler når det inviteres til tidenes fotballfest i Drammen.

Kampstart er satt til kl 16:00 og det vil bli rigget til for utsalg av mat og drikke til et publikum i alle aldre. I tillegg vil det bli aktiviteter, utsalg av supporterutstyr og morsomme overraskelser for hele familien på Marienlyst stadion i forkant av arrangementet. 

Pre-Sale er allerede i gang for sesongkortinnehavere. Det ordinære billettsalget åpner fredag 9. desember 09:00

Første slipp av spillere: 

Strømsgodset: Odd Johnsen, Jostein Flo, Lasse Olsen, Ousman Nyan, Peter Kovacs, Ulf Camitz, Glenn Arne Hansen og Kenneth Karlsen

Mjøndalen: Vegard Hansen, Vamouti Diomande, Christian Gauseth, Boye Skistad, Bjørnar Øen, Herman Ekeberg, Pål Skistad og Thor Christian Nilsen

Hver fredag i desember og januar vil det slippes nye helter fra begge klubber. Følg med på Facebook-arrangementet og på dt.no for kontinuerlig slipp og lanseringer.

Annonse fra Eliteserien: