Milliongave fra Sparebanken Øst

Tidligere i sommer fikk Strømsgodset en sommergave fra hovedsamarbeidspartner Sparebanken Øst på hele 1 million kroner.

Annonse:

Bildet over: Markedssjef Rune Marthinsen og adm.direktør i banken, Pål Strand.

- Etter en lang og krevende Covid-periode har samfunnet fortsatt ikke funnet helt tilbake til normalen. Derfor gav Sparebanken Øst en sommergave til Strømsgodset i midten av juli. Klubben fikk 1.000.000 som en ekstraordinær allmennyttig gave. Vi ønsket å gi et ekstra skulderklapp til SIF som inspirerer og engasjerer lokalsamfunnet, spesielt ungdom og barn, sier Pål Strand, administrerende direktør i Sparebanken Øst.

- Sparebanken Øst er imponert over den jobben som gjøres og vi er stolte over å få være samarbeidspartner til SIF. Vi er sikre på at midlene kommer svært godt med når det fortsatt gjelder å gi et godt sportslig tilbud til klubbens medlemmer, avslutter Strand.

Markedssjef i Strømsgodset, Rune Marthinsen, ble både satt ut og beveget da han fikk telefonen fra Pål Strand tidligere i sommer.

- Sparebanken Øst viser her et stort hjerte for Strømsgodset og byen. Det er en svært overraskende og hyggelig anerkjennelse for den jobben vi gjør i klubben – og hva klubben betyr for mange. En fantastisk gave fra en fantastisk partner, sier en rørt og oppglødd Rune Marthinsen.

Det siste året har klubben tatt betydelig kostnadskutt og hatt stort fokus på økonomien. Samtidig skal vi være en fotballklubb med god sportslig satsing, som begeistrer og skaper engasjement både på og utenfor banen, som legger til rette for god lokal spillerutvikling og som tar samfunnsansvar på flere områder i vår region.

- Hver dag jobber vi for å bygge en mer robust klubbøkonomi som igjen skaper større forutsigbarhet for vår drift og vår satsing. I en utfordrende tid, både for oss og i samfunnet for øvrig, betyr denne gaven enormt mye og vi er svært takknemlig og ikke minst stolte over å ha Sparebanken Øst i ryggen, sier daglig leder Magne Jordan Nilsen.

Annonse fra Eliteserien: