KIWI Minipris forlenger – igjen!

Godset og Kiwi gir seg aldri og fortsetter det gode og lange samarbeidet!

Annonse:

Kiwi Minipris har i over 15 år vært en av Strømsgodsets aller viktigste støttespillere og største partnere. Kiwi, som ble grunnlagt i Hokksund tilbake i 1979 er Norges største dagligvarekjede målt i antall, med hele 686 butikker fordelt utover landet i alle fylker, byer og tettsteder. Over 14 000 mennesker har sitt daglige arbeid i Kiwi, og vi i Strømsgodset er stolte og ydmyke i forhold til å bære Kiwi logoen på draktene våre. 

- Alle Drammensere må være stolte av Kiwi

— Rune Marthinsen, Markedssjef BM Strømsgodset
- Kiwi er den desidert kuleste dagligvarekjeden i landet, og helt sikkert i hele verden, sier en svoren Kiwi-tilhenger, Rune Marthinsen i Strømsgodset.

- Alle Drammensere må være stolte av Kiwi, den lille, lokale nærbutikken som vokste seg størst i landet. Vi gleder oss til å fortsette og utvikle samarbeidet i kommende år, sier markedssjefen.

Espen Eriksen, sponsoransvarlig i Kiwi Minipris sier;

Sponsoransvarlig i Kiwi, Espen Eriksen
Sponsoransvarlig i Kiwi, Espen Eriksen

- Det er viktig for oss å støtte opp om det lokale, og Strømsgodset er flaggskipet i byen og en flott representant å bli forbundet med. Strømsgodsets resultater går litt opp og ned, men klubben er en profesjonell aktør – på og utenfor banen. De tar samfunnsansvar og har et verdisett som vi i Kiwi står sammen om, og vi håper på mange festkvelder på Marienlyst også i 2022.

 

Gjør som oss i Strømsgodset; Legg handleturen til den lokale KIWI Miniprisbutikken. Kjapt, trygt og billig!

Får vi flere dueller mellom Kiwi-trollet og LilleBlå i 2022?
Får vi flere dueller mellom Kiwi-trollet og LilleBlå i 2022?

 

Annonse fra Eliteserien: