Close race i maskotduellen

I pausen under kampen mot Rosenborg stilte LilleBlå og Kiwis maskot til duell foran Marienlyst-publikumet. Det ble en tett duell!

Annonse:

I forkant av kampen mot Rosenborg hadde over 1000 personer vært inne på Strømsgodsets facebook-side for å stemme på hvem de trodde ville vinne fredagens maskotduell. Kiwi var kampsponsor denne dagen og hadde med det utfordret vår maskot, LilleBlå, til duell mot sin maskot.

Kiwis maskot ga alt
Kiwis maskot ga alt

738 stk. hadde på forhånd tippet LilleBlå som vinner, mens 269 stk. tippet Kiwi som vinner. Det ble et close race mellom de to maskotene som skulle løpe over halve banen, sende en ball i mål, og så løpe tilbake.

Kiwi fikk den beste starten av de to og sendte avgårde sitt skudd først. Det gikk, ueheldigvis for den grønnkledde, i stolpen og ut. LilleBlå bommet også på første skudd, men fikk plukket opp ballen raskere enn Kiwi og satte sitt andre skudd i mål.

Dermed kunne Strømsgodsets maskot kruse inn til en klar seier og ta i mot heder og ære fra Marienlyst-pubikumet. I forbindelse med avstemmingen ble det også trukket ut tre heldige vinnere av gavekort fra Kiwi verdi 500 kr.

De heldige vinnerne ble Marianne Bergitte Mikkelsen, Lene Rinkel og Eivind Bjørrerud. Gratulerere til vinnerne og gratulerer til vår egen LilleBlå med seier i maskotduellen. 

Hvem er neste maskot-utfordrer?
Hvem er neste maskot-utfordrer?

 

Annonse fra Eliteserien: