Kampdag: Jerv - SIF

Endelig er det seriestart! Vi er på vei til Grimstad for å møte nyopprykkede Jerv.

Annonse:

Etter å ha tatt oss videre til semifinalen i cupen med seier over Raufoss etter straffesparkkonkurranse og 4-0-seier over Sandnes Ulf spiller vi i kveld årets tredje tellende kamp - men årets første seriekamp. 

Der venter altså nyopprykkede Jerv, som sikret eliteseriespill i årets sesong etter å ha slått Brann i en dramatisk kvalifiseringsfinale i desember i fjor. Det etter å ha kommet på 3. plass i OBOS-ligaen.

Etter en trøblete oppkjøring preget av koronasykdom, har det etter hvert begynte å løsne for alvor i vår spillertropp. I siste treningskamp mot HamKam fikk vi også Ole Enersen og Ipalibo Jack gjennom en omgang, og det er nå kun Sondre Fosnæss Hanssen og Aleksander Stenseth som ikke er klare for spill. Det gjør at vi reiser til Grimstad med en slagkraftig og god tropp.

Verdt å nevne i dag er at Niklas Gunnarsson, nå også kjent som «Nikky the Gun» vil spille sin kamp nummer 50 for Strømsgodset dersom han entrer banen på Levermyr i dag. Dersom Herman Stengel gjør det samme vil det være hans eliteserieopptreden nummer 100 i SIF-drakt.

For Ernest Boahenes del kan det bli eliteserieopptreden nummer én. Nysigneringen har vært i aksjon i flere treningskamper gjennom vinteren, men kan i kveld få sin offisielle Strømsgodset-debut.

Troppen:

1. Viljar Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
84. Ole Enersen
92. Kreshnik Krasniqi

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
17. Tobias Gulliksen
88. Lars-Jørgen Salvesen

Jerv - Strømsgodset har avspark 18:00 og kampen sendes på discovery+ og Eurosport Pluss.

Annonse fra Eliteserien: