Han er Årets samfunnsspiller

Christopher Lindquist er kåret til Årets samfunnsspiller i Strømsgodset. Gratulerer så mye!

Annonse:

Den sympatiske drammensgutten har et ektefølt sosialt engasjement. Han bryr seg om de rundt seg og ikke minst de svake i samfunnet. I forbindelse med cupfinalen kjøpte Christopher fem billetter av egen lomme som han delte ut til noen som ellers ikke ville kommet seg på kamp.

Christopher på besøk hos Åmot tidligere i år.
Christopher på besøk hos Åmot tidligere i år.

22-åringen er også den av spillerne i A-stallen som har deltatt på flest Blåtimer i 2018 – nærmere bestemt 13. I flere av disse har Lindquist fortalt sin historie om veien fra barnefotball på Gulskogen til A-lagsspill i Strømsgodset. Moralen er at du aldri må gi opp.

- Det er moro når egne lokale gutter vokser seg til å bli solide rollemodeller i eget lokalsamfunn. Christopher har en spennende historie som er interessant for ungdom å høre. Han inspirerer, sier leder for utvikling og samfunn i Strømsgodset, Lage Sofienlund.

Han delte selv ut prisen til Christopher Lindquist i forbindelse med den tradisjonsrike avslutningslunchen for spillerne på Marienlyst – til stor applaus i lokalet.

- Det er moro å få en slik utmerkelse, sier Christopher.

Han vet hvor viktig det er å ha rollemodeller å se opp til og derfor er det en selvfølge for ham å stille opp.

- Jeg synes det er hyggelig å gjøre noe for andre. Det koster oss så lite, men betyr mye for de vi besøker. Det er viktig at vi bryr oss, forteller sidebacken.

Samfunnskontakt i Strømsgodset, Lars Petter Eggen, har jobbet tett med Christopher på Blåtimene i år. Han er imponert over måten unggutten fremstår i møtet med barn og unge. Lars Petter beskriver 22-åringen som et strålende forbilde.

- Christopher har snakket mye om motgang og han er veldig åpen om sine egne erfaringer. Han har fokus på hvordan man skal takle motgang og snu det til noe positivt - enten det er på fotballbanen eller hjemmebane, forteller Lars Petter.

- I tillegg har han pratet med elever om lagånd og vennskap, om hvordan man bygger hverandre opp i stedet for ned. Christopher har representert Strømsgodset på en flott måte i disse 13 Blåtimene, fastslår vår samfunnskontakt.

Annonse fra Eliteserien: