Første dag i ny jobb

- Veldig moro å være tilbake på Gulskogen og ikke minst ha på Godset-tøy igjen, sier Peter Kovacs.

Annonse:

For en måned siden signerte den sympatiske ungareren på sin tredje avtale med Strømsgodset - denne gangen i rollen som samfunnskontakt og spillerutvikler i utviklingsavdelingen.

Onsdag var Kovacs på plass i snøfyøyka på Gulskogen, der han innledet sin første dag i ny jobb på feltet med Gatelaget. Her vil Peter bidrag som assistenttrener fremover.

Mannen med 73 mål på 152 kamper for Strømsgodset var også med på trening med Eliteakademiet senere på ettermiddagen. I utviklingsavdelingen vil Peter fungere som spillerutvikler for aldersgruppa 12-19 år.

- Det var en morsom dag på jobben. Veldig hyggelig å være tilbake på Gulskogen og ikke minst ha på Godset-tøy igjen. Jeg synes dette var en veldig fin start på min nye karriere, sier 39-åringen.

Utviklingsleder Lage Sofienlund er glad for at Peter Kovacs skal øse av sin erfaring i Strømsgodset det kommende året. Han er trygg på at Peter blir en strålende ambassadør for klubben og et et godt forbilde for morgendagens Godset-spillere.

- Det var veldig morsomt å se Peter i gang på treningsfeltet. Det er ingen tvil om at det er et sted han hører hjemme. Både i treningsøkta med Gatelaget og med 14-åringene på Eliteakademiet var det tydelig at han koste seg. Det er strålende for oss å ha med en ressurs som Peter i både samfunnsarbeid og spillerutvikling, sier Sofienlund.

Annonse fra Eliteserien: