Før kampen: SIF - Odd

Kun tre dager etter seieren over Stabæk er det klart for ny hjemmekamp. Les deg opp foran kveldens kamp mot Odd her.

Annonse:

Strømsgodset - Odd har avspark 19:00 og sendes på discovery+ og MAX.

Det er fortsatt ledige billetter til kveldens kamp. Kjøp din billett her.

Kveldens kamptropp er består av 20 spillere, og er uforandret fra sist. Ole Enersen og Kreshnik Krasniqi er i opptrening etter sine skader, mens Lars-Jørgen Salvesen, Aleksander Stenseth og Simen Hammershaug er skadet. 20-mannstroppen til kveldens kamp ser slik ut:

squad-odd.jpg

Odd: Ledet an av Bakenga

Kveldens bortelag ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen med 19 poeng etter 12 kamper, tre poeng foran oss på 10. plass. 

Mushaga Bakenga har stått frem som en svært viktig spiller for de telemarkingene, og spissen har med sine 11 mål på 11 kamper scoret over 60% av målene til Odd denne sesongen. Bakenga er imidlertid usikker til kveldens kamp etter å ha gått ut med skade i 3-2-seieren over Viking i helgen - der han også scoret to mål. Totalt står Bakenga med imponerende 26 mål på 37 kamper siden overgangen til Odd i starten av fjorårssesongen.

Det kan også nevnes at Odd, i tillegg til å være ett av kun tre lag (sammen med oss og Haugesund) som er ubeseiret på hjemmebane, også har gjort det godt på bortebane denne sesongen. Med to seire, to uavgjort og tre tap er de på 5. plass på bortetabellen.

Odd i tall

Flest spilte kamper: Sondre Rossbach, Odin Bjørtuft, John Kitolano, Joshua Kitolano, Markus Kaasa, Magnus Lekven, Filip Jørgensen, Sander Svendsen og Tobias Lauritsen (12)
Flest kamper fra start: Sondre Rossbach, Odin Bjørtuft, John Kitolano, Joshua Kitolano, Markus Kaasa og Magnus Lekven (12)
Flest minutter: Sondre Rossbach, Odin Bjørtuft, John Kitolano og Joshua Kitolano (1080)
Toppscorer: Mushaga Bakenga (11)
Flest assists: Markus Kaasa, Sander Svendsen og Kristoffer Larsen (2)
Flest målpoeng: Mushaga Bakenga (12)
Flest gule kort: Mushaga Bakenga (4)
Flest røde kort: Ingen
Karantene: Ingen
I faresonen: Gilli Rólantsson (3 gule)
Spillere benyttet: 18 spillere

Strømsgodset i tall

Flest spilte kamper: Viljar Myhra, Gustav Valsvik, Halldor Stenevik, Herman Stengel, Fred Friday, Johan Hove og Mikkel Maigaard (12)
Flest kamper fra start: Viljar Myhra, Gustav Valsvik, Halldor Stenevik, Herman Stengel, Fred Friday og Johan Hove (12)
Flest minutter: Viljar Myhra og Gustav Valsvik (1080)
Toppscorer: Fred Friday (5)
Flest assists: Lars Vilsvik og Johan Hove (3)
Flest målpoeng: Fred Friday og Johan Hove (6)
Flest gule kort: Niklas Gunnarsson (4)
Flest røde kort: Ingen
Karantene: Ingen
I faresonen: Herman Stengel, Halldor Stenevik og Tobias Gulliksen (3 gule)
Spillere benyttet: 21 spillere

Varm opp med Studio Salve

Rett etter seieren over Stabæk måtte Salve kaste seg tilbake i studio for å snakke om hjemmekampen mot Odd i morgen. Med seg i studio har han vår eminente målvakt Viljar Myhra, som ble helt kampavgjørende med sin strafferedning et kvarter før slutt på søndag.

I kveldens episode snakker de to om Viljar sin utvikling siden han kom til Strømsgodset fra nettopp Odd foran 2019-sesongen, og går også litt dypere i et utvalg av redningene til Viljar gjennom det siste året. Det ble naturlig nok også sagt noen ord om Stabæk-kampen og betydningen av å ha supportere tilbake på Marienlyst.

Vi har også utfordret to nye spillere til quizduell. Denne gangen er det Halldor Stenevik og Johan Hove som fikk i oppgave å levere bedre enn Viljar gjorde i forrige uke.

Se hele episoden her.

Annonse fra Eliteserien: